Μεγάλη ανατροπή και νίκη

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017
Μεγάλη ανατροπή στο Στάδιο ΓΣΠ και σπουδαία νίκη με 3-2 από την εξαιρετική Εθνική μας επί της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης.
 
Πανάξια νίκη από τους διεθνείς μας στην πρεμιέρα του Ραν Μπεν Σιμόν, που επικράτησαν απέναντι σε μια πανίσχυρη ομάδα που ήρθε στην Κύπρο με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη για να παραμείνει κοντά στις θέσεις της πρόκρισης.
 
Η Εθνική μας δεν ήταν κατώτερη ούτε στο πρώτο ημίχρονο, όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 για να ακολουθήσει η μεγάλη ανατροπή με εξαιρετική εμφάνιση.
 
Το 3-2 ήταν το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Στάδιο ΓΣΠ αποθέωσαν την τεχνική ηγεσία και τους διεθνείς μας.
 
Συγχαρητήρια σε όλους για τη σπουδαία νίκη που αποκτά ιδιαίτερη σημασία με τον τρόπο που ήρθε.
 
Η ομάδα μας πριν δεχτεί τα τέρματα δημιούργησε εξαιρετικές προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ.
 
Στο 3ο λεπτό οι Βόσνιοι είχαν δοκάρι και με το πέρασμα του χρόνου η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι.
 
Στο 14’ μετά από σέντρα του Χαραλαμπίδη η κεφαλιά του Πιέρου Σωτηρίου έφυγε πάνω από τα δοκάρια της Βοσνίας και στο 24’ χάθηκε διπλή ευκαιρία.
 
Από εξαιρετική μπαλιά του Χαράλαμπου Κυριάκου ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης βρέθηκε σε θέση βολής για να αποκρούσει το σουτ που επιχείρησε αμυνόμενος της Βοσνίας. Στη σέντρα που ακολούθησε από τον Χριστοφή, ο Λαμπάν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και η κεφαλιά ψαράκι που έπιασε έφυγε μόλις άουτ.
 
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 32’ με τον Sunjil μετά από εκτέλεση κόρνερ και στο 43’ μετά από ταχύτατη αντεπίθεση πέτυχαν το 2-0 με τον Visca.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πανάξια έφτασε στη μεγάλη ανατροπή.
 
Στο 55’ χάθηκε η πρώτη ευκαιρία με τον Χριστοφή όμως η πίεση συνεχίστηκε και αρχικά στο 65’ μειώσαμε μετά από εξαιρετική μπαλιά του Λαμπάν και όμορφο τελείωμα από τον Δημήτρη Χριστοφή.
 
Στο 67’ φτάσαμε στο 2-2 με καταπληκτικό γκολ του Λαμπάν και στο 76’ ο Πιέρος Σωτηρίου ψύχραιμα από κοντά διαμόρφωσε το 3-2. Στις καθυστερήσεις χάσαμε κραυγαλέα ευκαιρία με τον Κάστανο για το 4-2.
 
Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Παναγή, Τζ. Δημητρίου, Μαρκάσα (71’ Κάστανος), Μερκή, Κατελάρη, Λαμπάν, Αρτυματά, Χ. Κυριάκου, Χαραλαμπίδη (46’ Αβραάμ), Χριστοφή (Αλεξάνδρου), Σωτηρίου.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent