Εθνική Κύπρου, η ομάδα που μας ενώνει!

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018
Με σύνθημα "Εθνική, η ομάδα που μας ενώνει", η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου υλοποιεί σειρά ενεργειών με στόχο την ανάδειξη της σημαντικότητας του να αγαπήσουμε όλοι την Εθνική μας ομάδα.

Άμεσος στόχος, η προσέλκυση όσο το δυνατό περισσότερων φιλάθλων στους επερχόμενους αγώνες με Βουλγαρία και Νορβηγία αλλά και μακροπρόθεσμος στόχος η προσέλκυση φιλάθλων σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας. 

Ήδη, από την περασμένη εβδομάδα διεθνείς μας ποδοσφαιριστές μαζί με μέλη της τεχνικής ηγεσίας, το Μιχάλη Κωνσταντίνου και τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη επισκέπτονται Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια και μιλούν στους μαθητές για την Εθνική  μας ομάδα, στελνοντας τους το μήνυμα ότι η Εθνική είναι η ομάδα όλων μας, είναι η ομάδα που μας ενώνει. Παράλληλα, τους απευθύνουν πρόσκληση να πάνε στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα μας στις 16 και στις 19 Νοεμβρίου στους αγώνες με τη Βουλγαρία και τη Νορβηγία. 

Οι επισκέψεις θα κορυφωθούν αυτή την εβδομάδα σε Σχολεία της Λεμεσού, της Λάρνακας και της Λευκωσίας. 

Επίσης, έχει σταλεί πρόσκληση σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παρελθόν στην Εθνική μας για να παρακολουθήσουν τους αγώνες ενώ προσκλήσεις έχουν σταλεί και σε όλες τις Ακαδημίες που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της ΚΟΠ για να προσέλθουν οργανωμένα στο γήπεδο. 

Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται από όλα τα Σωματεία Α' Κατηγορίας (από τις μπουτίκ ή τα γραφεία τους) καθώς και από τα Γραφεία της ΚΟΠ, πέραν της ηλεκτρονικής πώλησης, με στόχο να διευκολυνθούν οι φίλαθλοι για να προμηθευτούν το εισιτήριο τους.

Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια: https://www.cfa.com.cy/Gr/news/35561

Τονίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να προμηθευτεί κάποιος εισιτήριο, είναι η κάρτα φιλάθλου. 

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες οι οποίες θα κορυφωθούν την ερχόμενη εβδομάδα ενώ διάφορες δραστηριότητες προγραμματίζονται και στο Στάδιο την ημέρα των αγώνων.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy and policy - Terms of Use | Developed and Hosted by