Σεμινάριο της UEFA για εκπαιδευτές προπονητών τερματοφυλάκων στην Κύπρο

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

Από αριστερά, ο εκπαιδευτής της UEFA Pakkee Bonner με τον τεχνικό διευθυντή της ΚΟΠ Σάββα Κωνσταντίνου και τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών Ραν Μπεν Σιμόν. Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα της ΚΟΠ στο facebook https://www.facebook.com/cyprusfaofficial/
---------------------------------


Η UEFA σε συνεργασία με την Σχολή προπονητών της ΚΟΠ διοργανώνουν στην Κύπρο προπονητικό σεμινάριο για εκπαιδευτές προπονητών τερματοφυλάκων. Στο σεμινάριο συμμετέχουν εκπαιδευτές από την Κύπρο, το Ισραήλ, τη Μάλτα, την Αλβανία και το Κόσσοβο.

Στο σεμινάριο διδάσκουν εκπαιδευτές της UEFA και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τόσο θεωρητική όσο και πρακτική εκπαίδευση στο γήπεδο. Οι εργασίες άρχισαν το πρωί της Δευτέρας και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη. 

Τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο καλοσώρισε εκ μέρους της ΚΟΠ ο τεχνικός διευθυντής Σάββας Κωνσταντίνου.

"Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Κύπρο και την Ομοσπονδία η παρουσία σας στο νησί μας για αυτό αυτό το σεμινάριο. Προερχόμαστε όλοι από μικρές Ομοσπονδίες που στόχο έχουν την πρόοδο μέσω της σωστής εκπαίδευσης και είμαι σίγουρος πως αυτές οι μέρες που θα περάσουμε μαζί, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες προς τον σκοπό αυτό", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κωνσταντίνου. 

Παράλληλα με το σεμινάριο της UEFA, άρχισαν τη Δευτέρα το πρωί τα μαθήματα για το δίπλωμα Goalkeeping B που διοργανώνει η ΚΟΠ. Οι συμμετέχοντας στα μαθήματα θα συμμετάσχουν και στην πρακτική εκπαίδευση των εκπαιδευτών προπονητών τερματοφυλάκων. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent