Η Νέα Σαλαμίνα ομάδα ΟΠΑΠ Fair Play για τρίτη φορά

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019
H Νέα Σαλαμίνα αναδείχθηκε ομάδα ήθους και για την τετράδα των δύο τελευταίων αγωνιστικών της Α' φάσης και των δύο πρώτων αγωνιστικών της Β' φάσης και θα της απονεμηθεί το  χρηματικό  βραβείο στο πλαίσιο των Βραβείων ήθους ΟΠΑΠ.

Η επιταγή θα απονεμηθεί στη Νέα Σαλαμίνα στον αμέσως επόμενο εντός έδρας αγώνα της, με την Ομόνοια από εκπροσώπους της ΑΕ ΟΠΑΠ Κύπρου και της ΚΟΠ.

Η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας  αναδείχθηκε  ομάδα ήθους στα βραβεία ήθους ΟΠΑΠ και για την τετράδα των αγωνιστικών 17-20 του πρωταθλήματος Cyta  καθώς και ομάδα ήθους του β΄ γύρου της Α΄ φάσης και επομένως είναι η τρίτη φορά που θα βραβευθεί στην φετινή περίοδο μέχρι τώρα.

Η  ειδική βαθμολογία τίμιου παιγνιδιού που βγαίνει μέσα από τις βαθμολογίες των παρατηρητών σύμφωνα με τα κριτήρια της FIFA και της UEFA όπου λαμβάνονται υπόψη οι κάρτες, η συμπεριφορά παραγόντων προπονητών παικτών και φιλάθλων, ο σεβασμός στις αποφάσεις των διαιτητών και προς τους αντιπάλους και το θετικό παιγνίδι των ομάδων.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο των βραβείων ήθους ΟΠΑΠ θα τιμηθούν με ειδικό έπαθλο και χρηματικό βραβείο όλες η ομάδες ήθους 2018-2019 των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσουν ΚΟΠ και ΟΠΑΠ.

Για τις πρώτες τέσσερις  αγωνιστικές του πρωταθλήματος Cyta,βραβεύτηκε ο Απόλλωνας, για την δεύτερη τετράδα αγώνων μοιράστηκαν το χρηματικό βραβείο Απόλλωνας, Ομόνοια και Ερμής, για την τρίτη και τέταρτη τετράδα αγώνων  το ΑΠΟΕΛ και για την πέμπτη και έκτη τετράδα αγώνων η Νέα Σαλαμίνα. Ομάδα ήθους στον Α΄ γύρου της Α΄ φάσης ήταν η Ομόνοια και του β ΄γύρου της Α΄ φάσης η Ν. Σαλαμίνα.

Τελευταίες Ειδήσεις

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy and policy - Terms of Use | Developed and Hosted by