Ήττα στη Ρωσία με 1-0

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019
Η Εθνική μας όπως παρατάχθηκε στο παιχνίδι της Ρωσίας.
----------------------------------------


Η Εθνική μας ομάδα στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρωσία για τον 9ο όμιλο της προκριματικής φάσης του EURO 2020 ηττήθηκε με 1-0.

Το παιχνίδι στο Στάδιο του Niznhi Novgorοd κρίθηκε στο γκολ, γεγονός που διατήρησε το ενδιαφέρον μέχρι και το σφύριγμα της λήξης. 

Καλύτερη η παρουσία της Εθνικής μας στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησε να ανατρέψει το σκηνικό μετά την πίεση που δέχτηκε στο ξεκίνημα του αγώνα.

Ενθαρρυντική ξανά η παρουσία νέων παιδιών στην ομάδα, που μαζί με την παλιά φρουρά μπορούν να δημιουργήσουν καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια.

Στο 38ο λεπτό η Ρωσία άνοιξε το σκορ στον αποψινό αγώνα με τον Ιόνοφ και το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Η καλύτερη προϋπόθεση στο πρώτο ημίχρονο για την Εθνική μας δημιουργήθηκε στο 29ο λεπτό. Μετά από πάσα του Αβραάμ στον Μαργκάσα, από αριστερά έστειλε τη σέντρα και ο Πιέρος Σωτηρίου καλά τοποθετημένος, έστειλε τη μπάλα μόλις πάνω από τα δοκάρια των Ρώσων.

Καλύτερο το ξεκίνημα για την ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο, που προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων και σε κάποιες φάσεις θα μπορούσε να γίνει περισσότερο απειλητική.

Χαρακτηριστική η φάση του 89ου λεπτού, όταν ο Σπόλιαριτς τροφοδότησε τον Εφραίμ που έμπαινε επικίνδυνα στην περιοχή της Ρωσίας αλλά πρόλαβε και απέκρουσε αμυντικός.

Γενικότερα στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας είχε καλύτερη αγωνιστική παρουσία απέναντι σε μια Ρωσία που είχε πολύ δυνατό ξεκίνημα και πέραν από το γκολ που πέτυχε δημιούργησε και άλλες επικίνδυνες φάσεις για την εστία μας. 

Κύπρος: Πάρντο, Μακρής (80' Σπόλιαριτς), Ν. Ιωάννου, Αβραάμ (70' Πίττας), Λαϊφης, Κούσουλος, Αρτυματάς, Κωστή, Μαργκάσα, Γεωργίου (46' Εφραίμ), Σωτηρίου

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent