Το βάρος της προετοιμασίας στην τακτική

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής μας.
--------------------------------------------


Με προπόνηση στο Στάδιο N. Papas Group «Αμμόχωστος - Επιστροφή» συνεχίστηκε σήμερα ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει Νορβηγίας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 14:30 στο Στάδιο N.Papas Group Αμμόχωστος - Επιστροφή και εντάσσεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Όπως και στις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης, το βάρος της σημερινής προπόνησης επικεντρώθηκε στον τομέα της τακτικής.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου από την πρώτη συγκέντρωση τόνισε προς τους διεθνείς μας ότι ο αγώνας της Παρασκευής είναι κλειδί για την περαιτέρω πορεία μας στον όμιλο και θετικό αποτέλεσμα, θα δημιουργήσει σίγουρα καλές προϋποθέσεις για τη συνέχεια.

Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς η ομάδα μας χρειάζεται απαραίτητα θετικό αποτέλεσμα για να μεγαλώσει τον απολογισμό της και να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Από αγωνιστικής πλευράς όπως αναφέραμε ξανά εκτός πλάνων τέθηκε ο τραυματίας Κωνσταντίνος Αναστασίου.

Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη την Πέμπτη στα βοηθητικά γήπεδα του Σταδίου ΓΣΠ.

Η αποστολή της Νορβηγίας βρίσκεται στην Κύπρο από την περασμένη Δευτέρα και θα προπονηθεί στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα την Πέμπτη. Μετά την Κύπρο, η Νορβηγία θα αγωνιστεί στην έδρα της με αντίπαλο την Πορτογαλία.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Suren Baliyan (Αρμενία) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Vanik Simonyan και Atom Sevgulyan. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Zaven Hovhannisyan.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Alon Yefet (Ισραήλ) και παρατηρητής αγώνα ο Efraim Barak, επίσης από το Ισραήλ.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent