Με τη συμμετοχή 31 διαιτητών κάτω των 25 ετών από την Ανοικτή Κατηγορία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αγία Νάπα το σεμινάριο διαιτησίας που περιλάμβανε θεωρητικά μαθήματα αλλά και πρακτική στο γήπεδο.
Οι διαιτητές που συμμετείχαν στο σεμινάριο μπήκαν πρόσφατα στη διαδικασία παρακολούθησης των μαθημάτων της Σχολής Διαιτησίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται από την ΚΟΠ για ανάδειξη νέων διαιτητών.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Bertrand Layec στο χαιρετισμό που απηύθυνε με την έναρξη του σεμιναρίου, στόχος είναι η καθιέρωση της Ημέρας Διαιτητή με βασικό σκοπό να βοηθούν οι νέοι διαιτητές που σταδιακά θα ανελιχθούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Σημειώνεται ότι την Πέμπτη θα αρχίσουν στην Αγία Νάπα οι εργασίες για το ενδιάμεσο σεμινάριο διαιτησίας Elite.
Ημέρα Διαιτητή με τη συμμετοχή νεαρών διαιτητών

Τελευταίες Ειδήσεις

Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων 2025 - 2026

Προκήρυξη Κυπέλλου Coca - Cola 2025 - 2026

Αλλαγές κανονισμών διαιτησίας 2025 - 2026

Προκήρυξη Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας 2025 - 2026

Ενημέρωση για τις μεταγραφές (04/07)

Ραδιοφωνικά δικαιώματα 2025-2026

Πάει Λεμεσό το Νιόβρη η Εθνική Ανδρών

Προκήρυξη Σεμιναρίου UEFA GOALKEEPING A

Προκήρυξη θέσεων εργασίας στην ΚΟΠ

Έναρξη εγγραφών για νέους διαιτητές ποδοσφαίρου και Futsal

Πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής Super Cup 2025

Ερωτήσεις - Απαντήσεις Κανονισμών Διαιτησίας
