Άθως Στυλιανού: «Ρεαλιστικός στόχος η πρόκριση»

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020
Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία της Εθνικής Futsal, πριν την προπόνηση της Πέμπτης.

Η Εθνική μας ομάδα Futsal θα συμμετάσχει την ερχόμενη εβδομάδα σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με αντιπάλους τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, την Ελβετία και το Γιβραλτάρ.



Οι αγώνες θα γίνουν στην πόλη Ζένιτσα της Βοσνίας και η γηπεδούχος ομάδα, θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας την ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 17:00 (ώρα Κύπρου). Στις 30 Ιανουαρίου θα αγωνιστούμε με την Ελβετία (17:00) και την 1η Φεβρουαρίου με το Γιβραλτάρ (16:00). 

Στην επόμενη φάση, θα προκριθεί η πρώτη ομάδα του ομίλου ενώ η δεύτερη ομάδα και οι πέντε καλύτερες τρίτες από όλους τους ομίλους (εννέα στο σύνολο) θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους στη φάση των  play offs τον ερχόμενο Απρίλιο. 


 
Η προετοιμασία στην Κύπρο θα ολοκληρωθεί το Σάββατο και η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για τη Βοσνία τα ξημερώματα της Δευτέρας.

"Μεταφέρω ισχυρή πίστη από τους ποδοσφαιριστές μου όσον αφορά τη διεκδίκηση της πρόκρισης. Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, όμως είμαστε πεποισμένοι πως αυτή, είναι η κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί", δηλώνει ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας Άθως Στυλιανού.



"Είναι ξεκάθαρο ότι η Βοσνία έχει προβάδισμα για την πρώτη θέση, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα διεκδικήσουμε βαθμολογικό κέρδος. Ο ρεαλιστικός στόχος για εμάς, είναι να νικήσουμε την Ελβετία και το Γιβραλτάρ και να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση η οποία δίνει πρόκριση". 

Δείτε το video με τις δηλώσεις του κ. Στυλιανού.