Διαδικασία διαπίστευσης δημοσιογράφων στους αγώνες

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020
Η ΚΟΠ με σημερινή εγκύκλιο στα Σωματεία Α’ Κατηγορίας, ενημερώνει ότι λόγω των μέτρων προφύλαξης κατά του COVID-19, η διαπίστευση δημοσιογράφων /φωτογράφων που καλύπτουν αγώνες των ομάδων μας από σήμερα 20 Ιουλίου 2020 θα γίνεται ως ακολούθως:

*Την ευθύνη διαπίστευσης δημοσιογράφων / φωτογράφων αναλαμβάνει απευθείας το γηπεδούχο σωματείο με βάση τα μέτρα που αναφέρονται στο Πρωτόκολλο που έχει αποσταλεί τόσο για την κάλυψη του αγώνα όσο και για την παρουσία τους στην αίθουσα συνεντεύξεων.

*48 ώρες πριν από τη διεξαγωγή του εκάστοτε αγώνα, η λίστα με τα ονόματα των δημοσιογράφων / φωτογράφων με τον αριθμό της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας / κάρτας AIPS, θα αποστέλλεται στην ΚΟΠ για έλεγχο και τελική έγκριση.

Ο τελική έγκριση του καταλόγου θα γίνεται σύμφωνα πάντοτε με τα μέτρα που αναφέρονται στο Πρωτόκολλο και 24 ώρες πριν από τη διεξαγωγή του εκάστοτε αγώνα, θα αποστέλλεται στα γηπεδούχα σωματεία και στον υπεύθυνο ασφαλείας του σταδίου.

Για την εφαρμογή των πιο πάνω, τα Γραφεία Τύπου των ομάδων μπορούν να συνεργαστούν με το Γραφείο Τύπου ΚΟΠ.

Η ΚΟΠ ζητά επίσης έγκαιρα ενημέρωση για τον αριθμό των δημοσιογράφων που μπορούν να καλύψουν ένα αγώνα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία των σταδίων που έχουν δηλώσει ως έδρα, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα πρέπει να τηρείται απόσταση 1 μέτρου ο ένας από τον άλλο.

Παρόμοια ενημέρωση θα πρέπει επίσης να γίνει για τον αριθμό των ατόμων που μπορεί να φιλοξενηθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων.

Σημειώνεται επίσης, ότι η ίδια διαδικασία θα εφαρμόζεται και στους φιλικούς αγώνες των ομάδων μας που θα διεξάγονται σε γήπεδα που δεν είναι στην κατηγορία γηπέδων Α’ Κατηγορίας.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent