Εβδομάδα κρίσιμων Ευρωπαϊκών αγώνων για Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020
Το μέλλον της Ευρωπαϊκής τους πορείας παίζουν αυτή την εβδομάδα η Ομόνοια, το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων.

Ενώπιον τους, οι τρεις ομάδες μας  έχουν μεγάλες αγωνιστικές προκλήσεις στις οποίες καλούνται να ανταπεξέλθουν, δίνοντας συνέχεια στην παρουσία τους στις διοργανώσεις της UEFA. 

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι για την Ομόνοια η αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, στις 18:00 στο ΓΣΠ (ζωντανά από την Primetel). Αν η Ομόνοια προκριθεί, πέραν του μεγάλου οικονομικού οφέλους, παράλληλα θα εξασφαλίσει, στη χειρότερη περίπτωση, συμμετοχή στους ομίλους του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Επιπλέον, θα βρεθεί ένα βήμα μακριά από τους ομίλους του Champions League με τη συμμετοχή της στα play-offs της διοργάνωσης, εκεί όπου περιμένει ο Ολυμπιακός Πειραιώς. 

Σε περίπτωση που η Ομόνοια δεν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα, θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία συμμετοχής σε ομίλους, αφού θα συνεχίσει την πορεία της στα play-offs του Europa League. 

Το ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει στο μακρινό Καζακστάν για να αντιμετωπίσει την Καϊσάρ σε αγώνα για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο αγώνας θα γίνει την Πέμπτη και θα αρχίσει στις 15:00 ώρα Κύπρου (ζωντανά από την Cablenet). Ο αγώνας είναι μονός και το ΑΠΟΕΛ, θέλει νίκη για να συνεχίσει την πορεία του τη διοργάνωση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ολίμπια Λουμπλιάνα Σλοβενίας - Ζρίνσκι Βοσνίας.

Εκτός έδρας αγωνίζεται και ο Απόλλων ο οποίος θα ταξιδέψει μέχρι την Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Ο αγώνας επίσης είναι μονός και θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη με ώρα έναρξης στις 20:00 (Cytavision). Σε περίπτωση πρόκρισης του, ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη νικήτρια του ζευγαριού Χάμμαρμπι Σουηδίας - Λεχ Πολωνίας.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent