Η ΚΟΠ ζητά προσφορές για διενέργεια τεστ COVID-19
Συγκεκριμένα ζητά προσφορά για διενέργεια 1000 τεστ (100 τεστ την εβδομάδα για 10 εβδομάδες μεταξύ των περιόδων Οκτωβρίου 2020 – Ιανουαρίου 2021). Τα τεστ αφορούν ομάδες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ. Θα γίνονται 100 δειγματολογικοί έλεγχοι κάθε εβδομάδα σε 5 άτομα από 20 Σωματεία.
Τα αποτελέσματα θα πρέπει να εκδίδονται εντός 24 ωρών από την δειγματοληψία. Η δειγματοληψία θα γίνεται Παγκύπρια, στον χώρο προπόνησης των ομάδων.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δώσουν προσφορές για τις πιο κάτω μεθόδους:
1. Με την μέθοδο pooling (5 δείγματα μαζί)
2. Ατομικά τεστ
Δικαίωμα υποβολής προσφοράς έχουν εργαστήρια εγκεκριμένα από το Υπουργείο Υγείας για την διενέργεια τεστ COVID-19 και έχουν εργαστήρια Παγκύπρια.
Οι προσφορές θα πρέπει να παραδοθούν δια χειρός στο Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά μέχρι τις 11.00 π.μ. της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου 2020.
Για πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στον κ. Μιχάλη Αγγελίδη στο τηλέφωνο 22352341.
Μέθοδος πληρωμής
Με την αποστολή των αποτελεσμάτων κάθε εβδομάδα θα αποστέλλετε και το τιμολόγιο για τα 100 τεστ. Η ΚΟΠ θα προχωρά στην εξόφληση όλων των τιμολογίων που εμπίπτουν στον κάθε μήνα συνεργασίας στις αρχές του επόμενου μήνα.
Τελευταίες Ειδήσεις
Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής (17/09)
Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής
Β' Κατηγορία: Αλλαγή έδρας στον αγώνα Ακρίτας - ΑΣΙΛ
Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής (18/09)
Β' Κατηγορια: Οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής (18/09)
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-16 επί της Μολδαβίας
Ένας ξεχωριστός αγώνας Παλαιμάχων με την Spelthorne Rangers F.C.
Εθνική Ανδρών: Διαπιστεύσεις και πρόγραμμα για τα ΜΜΕ
Apollon Ladies – Άρης: Στις 26 Σεπτεμβρίου κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς
Β’ Κατηγορία: Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις μέχρι την 5η αγωνιστική
Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κ-16: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας (2/3 Οκτωβρίου)
Τα σημεία πώλησης των νέων εμφανίσεων της Εθνικής σε όλη την Κύπρο





