Έχασε με 3-2 αλλά δικαιούται να ελπίζει για την πρόκριση

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020
Η Εθνική μας ομάδα Futsal έχασε με 3-2 από το Ισραήλ στο Τελ Αβίβ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα play-offs του UEFA Futsal Euro.

Εξαιρετική προσπάθεια από όλους τους διεθνείς μας, οι οποίοι, κατάφεραν απέναντι σε ένα πολύ πιο έμπειρο αντίπαλο να πάρουν εκείνο το αποτέλεσμα που τους επιτρέπει να διεκδικήσουν την πρόκριση στον επαναληπτικό που θα γίνει στη Λευκωσία το ερχόμενο Σάββατο. 

Η Εθνική μας πλήρωσε το κακό ξεκίνημα της στον αγώνα με δύο γρήγορα σε βάρος της τέρματα στο 2' και στο 6', όμως, η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Με πολλά αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα, οι διεθνείς μας κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 19' και στο 21' με τους Χρίστο Στυλιανού και ΠαναγιώτηΣκαρπάρη.

Ακολούθησε ένας ισοδύναμος αγώνας, με την Κύπρο να έχει τις δικές της ευκαιρίες για τρίτο γκολ, το οποίο όμως τελικά πέτυχαν οι Ισραηλινοί στο 27' παίρνοντας τη νίκη. 

Το τελικό αποτέλεσμα, δεν είναι καθόλου άσχημο για την ομάδα μας, η οποία έδειξε πως μπορεί μέσα στην έδρα της να ανατρέψει τα σε βάρος της δεδομένα. 

Κύπρος (Α. Στυλιανού): Ψηλογένης, Σκαρπάρης, Χ. Στυλιανού, Ομήρου, Γκιβάρα (Μαλάος, Κρέκος, Αγγελή, Πατίκκης, Νικολαιδης, Κουλλουπάς, Λοίζου, Κ. Στυλιανού)

Ο επαναληπτικός θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 17:00 στο "Τάσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία". Η ομάδα που θα προκριθεί, θα συνεχίσει την παρουσία της στις διοργανώσεις της UEFA, με συμμετοχή στον 5ο όμιλο προκριματικό όμιλο του Futsal EURO με αντιπάλους το Καζακστάν, τη Λευκορωσία και την Ουγγαρία.

Αν η Εθνική μας καταφέρει να προκριθεί, θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που θα τα καταφέρει και αυτό, δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στον αγώνα του Σαββάτου, ο οποίος δυστυχώς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent