Άθως Στυλιανού: "Έχουμε τεράστια πίστη για την πρόκριση"

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020
Έτοιμη για τον αγώνα του Σαββάτου με το Ισραήλ η Εθνική μας ομάδα Futsal Ανδρών. Η ομάδα μας βρίσκεται ενώπιον μιας πολύ μεγάλης πρόκλησης αφού, αν αποκλείσει το Ισραήλ, θα προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal. 

Ο αγώνας Κύπρος - Ισραήλ θα γίνει το Σάββατο στις 17:00 στο "Τάσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία". 
 
Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=VxlK0dhY5YU&feature=youtu.be

Η ήττα με 3-2 στον πρώτο αγώνα στο Τελ Αβίβ, δημιουργεί βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στην Εθνική μας. Χαρακτηρικές είναι οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού Άθου Στυλιανού: 

"Με όσες δυσκολίες έχουν προκύψει, καταφέραμε με επιστράτευση ποδοσφαιριστών, τους οποίους ευχαριστώ δημόσια, να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα στο Ισραήλ που αφήνει ανοικτό το παράθυρο της πρόκρισης. Ενόψει επαναληπτικού, κάναμε κάποιες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ αφού προέκυψαν και κάποιοι τραυματισμοί. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη και αγωνιστικά και ψυχολογικά και υπάρχει τεράστια πίστη ότι μπορούμε να καταφέρουμε να προκριθούμε για πρώτη φορά σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal".
 
Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Γιώργος Κρέκος, Δημήτρης Αγγελής, Ανδρέας Μαλαός, Σάκης Πατίκης, Δημήτρης Νικολαϊδής, Παναγιώτης Σκαρπάρης, Παρασκευάς Ψηλογένης, Σάββας Ομήρου, Κυριάκος Στυλιανού, Μάμας Λοϊζου, Χρίστος Στυλιανού και Kanjo Gevara, Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, Γιάννης Ιωάννου και Γιώργος Αλεξίου.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent