Ο Ηρακλής Γερολάκκου αναδείχτηκε ομάδα ήθους Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας και ο Πρόεδρος του εξηγεί τη φιλοσοφία του προσφυγικού μας Σωματείου.">

«Επιβράβευση της προσπάθειας μας»

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011
Ο Ηρακλής Γερολάκκου αναδείχτηκε ομάδα ήθους Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας και ο Πρόεδρος του εξηγεί τη φιλοσοφία του προσφυγικού μας Σωματείου.
 
Ο Ηρακλής μπορεί να έπεσε Κατηγορία (τερμάτισε 14ος) όμως στην ξεχωριστή εκδήλωση που θα διοργανώσει η ΚΟΠ, θα τιμηθεί για το ήθος που επέδειξε στην αγωνιστική περίοδο 2010/2011.
 
«Για τον Ηρακλή και τους ανθρώπους που περιβάλλουν το Σωματείο μας η διατήρηση του ήθους σε ψηλά επίπεδα αποτελεί προτεραιότητα, αποτελούσε πάντα προτεραιότητα και δεν είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε το έπαθλο ήθους», μας ανέφερε αρχικά ο Πρόεδρος του Ηρακλή Γερολάκκου κ. Κώστας Παπαγεωργίου και συνέχισε:
 
«Η ανάδειξη του Ηρακλή σε ομάδα ήθους αποτελεί επιβράβευση της προσπάθειας μας αλλά και ολόκληρης της ομάδας που πέρασε μια δύσκολη χρονιά. Κυνηγούμε πάντοτε το καλύτερο δυνατό και στον αγωνιστικό τομέα, όμως οι προτεραιότητες για τον Ηρακλή έχουν καθοριστεί πριν από πολλά χρόνια. 

Είμαστε ένα προσφυγικό Σωματείο που θέλουμε να επιβιώνουμε με αξιοπρέπεια και να διατηρούμε ψηλά το ήθος».
 
Να αναφέρουμε ότι ο  Ηρακλής στο παρελθόν αναδείχτηκε δύο φορές ομάδα ήθους (1997/98 και 2005/2006) αγωνιζόμενος στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας
 
Προγραμματισμός για τη νέα χρονιά
Το Διοικητικό Συμβούλιο του προσφυγικού μας Σωματείου ξεκίνησε ήδη τον προγραμματισμό ενόψει της συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα Δ’ Κατηγορίας και για έδρα θα δηλώσει το γήπεδο Κύκκου.

Η ομάδα συμμετείχε για τελευταία φορά στο Πωτάθλημα Δ' Κατηγορίας την περίοδο 2008/2009 με τεχνικό τον  Κώστα Τσικκά (θα βρίσκεται ξανά κοντά στον Ηρακλή) και τότε εξασφάλισε την τρίτη θέση και εισιτήριο ανόδου.
 
«Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά αξιοποιώντας και τις μικρές μας ομάδες. Ο Ηρακλής όπως ανέφερα και πιο πριν έχει καθορίσει τις προτεραιότητες του και συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία» τονίζει καταλήγοντας ο κ. Παπαγεωργίου.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent