Η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ κατά τη διάρκεια της σημερινής της (19 Φεβρουαρίου) συνεδρίας, εξέτασε τις καταγγελίες που αφορούσαν τον διακοπέντα αγώνα ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς-Εθνικός Άχνας και έλαβε τις πιο κάτω αποφάσεις:
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΞΙ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΠ">

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ: Κατακύρωσε τον αγώνα με 3-0 υπέρ του Εθνικού

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010
Η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ κατά τη διάρκεια της σημερινής της (19 Φεβρουαρίου) συνεδρίας, εξέτασε τις καταγγελίες που αφορούσαν τον διακοπέντα αγώνα ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς-Εθνικός Άχνας και έλαβε τις πιο κάτω αποφάσεις:
 
Διακοπέντας Αγώνας Πρωταθλήματος Marfin Laiki ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς-Εθνικός Άχνας (20η αγωνιστική).
 
ΑΠΟΦΑΣΗ: Κατακυρώθηκε με σκορ 3-0 υπέρ του Εθνικού Άχνας. Επίσης αφαιρέθηκαν από την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς 6 βαθμοί και της επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ.
 
Καταγγελία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ κατά:
 
(1) της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς για σοβαρά επεισόδια.
ΑΠΟΦΑΣΗ: 230 ευρώ για έξοδα
 
(2) του κ. Α. Μάρκου, παράγοντα της ΑΠΕΠ  γιατί μετά την διακοπή του αγώνα εξύβρισε τον διαιτητή και τον απείλησε.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός 2 αγώνων και  500 ευρώ πρόστιμο.
 
(3) του κ. Κ. Παπακωνσταντίνου, παράγοντα της ΑΠΕΠ  γιατί μετά την διακοπή του αγώνα κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις προς τον διαιτητή
ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός 2 αγώνων και  500 ευρώ πρόστιμο.
 
(4) του κ. Α. Κοιλιάρη, γυμνασίαρχου της ΑΠΕΠ γιατί μετά την διακοπή του αγώνα κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις προς τον διαιτητή και τον εξύβρισε.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός 2 αγώνων και  500 ευρώ πρόστιμο.
 
(5) του κ. Γ. Γεωργίου, παράγοντα της ΑΠΕΠ  γιατί μετά την διακοπή του αγώνα επιτέθηκε στον διαιτητή και προσπάθησε επανειλημμένα να τον χτυπήσει.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός 3 αγώνων και  500 ευρώ πρόστιμο.
 
(6) του κ. Παναγιώτη Νεοκλέους, Προέδρου της ΑΠΕΠ  για παράβαση των βασικών ή θεμελιωδών αρχών της Ομοσπονδίας ως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 1 του Καταστατικού της Ομοσπονδίας γιατί παρότρυνε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του να φύγουν από το γήπεδο πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός 4 αγώνων και  2,500 ευρώ πρόστιμο.
 
(7) του Γιώργου Κωνσταντή αρχηγού της ΑΠΕΠ:

(α) για παράβαση των βασικών ή θεμελιωδών αρχών της Ομοσπονδίας ως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 1 του Καταστατικού της Ομοσπονδίας γιατί παρότρυνε τους συμποδοσφαιριστές του να αποχωρήσουν από το γήπεδο πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός 2 αγώνων και  1,000 ευρώ πρόστιμο.
 
(β) για αντιαθλητική συμπεριφορά που συνίστατε στο γεγονός ότι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πριν το τέλος του αγώνα.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποσύρθηκε η καταγγελία
 
(γ) γιατί μετά την διακοπή του αγώνα δεν υπέγραψε το φύλλο αγώνα.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποσύρθηκε η καταγγελία

Για τους ποδοσφαιριστές της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς και τον προπονητή της ομάδας  που καταγγέλθηκαν, επιβλήθηκε η ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 750 ευρώ στον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, όπως και για τον κ. Κωνσταντινίδη.
 
Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που καταγγέλθηκαν (όπως και ο προπονητής τους) και το κατηγορητήριο που εξέτασε η Δικαστική Επιτροπή:
 
(8) του SHARITYAR DJELALUDIN ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΠ γιατί μετά την διακοπή του αγώνα εξύβρισε τους διαιτητές.
 
(9) του κ. Στηβ Κωνσταντινίδη προπονητή της ΑΠΕΠ για αντιαθλητική συμπεριφορά που συνίστατε στο γεγονός ότι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πριν το τέλος του αγώνα.
 
(10) του LUIGI CENNAMO ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΠ για αντιαθλητική συμπεριφορά που συνίστατε στο γεγονός ότι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πριν το τέλος του αγώνα.
 
(11) του JORGE PRADO ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΠ για αντιαθλητική συμπεριφορά που συνίστατε στο γεγονός ότι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πριν το τέλος του αγώνα.
 
(12) του GELSON RODRIGUES ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΠ για αντιαθλητική συμπεριφορά που συνίστατε στο γεγονός ότι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πριν το τέλος του αγώνα.

(13)  του CLIRIM KRYEZIU ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΠ για αντιαθλητική συμπεριφορά που συνίστατε στο γεγονός ότι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πριν το τέλος του αγώνα.
 
(14)  του CARLOS ANDRES GARCIA CUNA ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΠ για αντιαθλητική συμπεριφορά που συνίστατε στο γεγονός ότι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πριν το τέλος του αγώνα.
 
(15)    του Ραφαήλ Γιαγκουδάκη ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΠ για αντιαθλητική συμπεριφορά που συνίστατε στο γεγονός ότι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πριν το τέλος του αγώνα.
 
(16)  του PETER GRAVESEN ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΠ για αντιαθλητική συμπεριφορά που συνίστατε στο γεγονός ότι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πριν το τέλος του αγώνα
 
(17)  του Χαράλαμπου Πιττάκα ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΠ για αντιαθλητική συμπεριφορά που συνίστατε στο γεγονός ότι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πριν το τέλος του αγώνα.
 
(18)  του KILIANN WITSCHI ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΠ για αντιαθλητική συμπεριφορά που συνίστατε στο γεγονός ότι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πριν το τέλος του αγώνα.
 
(19)  του MARVIN HAMILTON ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΠ για αντιαθλητική συμπεριφορά που συνίστατε στο γεγονός ότι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πριν το τέλος του αγώνα στον αγώνα Πρωταθλήματος MARFIN LAIKI ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς-ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent