Πρωταθλήτρια η ΑΕΝ

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012
Η ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσούλλων/Αχερίτου αναδείχθηκε σήμερα (2/6) πρωταθλήτρια στο Πρωτάθλημα Ένταξης ΚΟΠ περιόδου 2011/2012. 
 
Η ενοποιημένη δύναμη νίκησε την ομάδα Ασπίς Πύλας στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με 3-1 στα πέναλτι. Στην κανονική του διάρκεια το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο 1-1, ενώ η ημίωρη παράταση ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2.  

Μετά το τέλος του αγώνα έγινε η απονομή του κυπέλλου στους πρωταθλητές από το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά, στην παρουσία του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Κατσιάρη.

Η ΑΕΝ κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα χωρίς την παραμικρή ήττα στη φετινή διοργάνωση.

Στο μεγάλο ραντεβού του τελικού ο Αντρέας Πέτρου άνοιξε το σκορ για την ΑΕΝ στο 12’ για να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 73’ ο Νικόλας Γεωργίου. Το πέναλτι το κέρδισε ο ίδιος.
 
Ο Αντρέας Πέτρου και πάλι, έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΝ στο 93’ με μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από σέντρα του Νικόλα Παπαδόπουλου.
 
Ο Ευάγγελος Κυριάκου με κεφαλιά πέτυχε το 2-2 στο 108', στέλνοντας τον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι. 
 
Το παιχνίδι έγινε στο κοινοτικό στάδιο Ορμήδειας στην παρουσία 300 περίπου φίλων των δύο ομάδων.
 
Στα αξιοσημείωτα του σημερινού τελικού, η συμμετοχή τεσσάρων πρώην διεθνών ποδοσφαιριστών.
 
Στην ομάδα της Πύλας αγωνίζονται οι Νικόλας Γεωργίου, Χάρης Νικολάου και Μιχάλης Σιημητράς και στην ομάδα της ΑΕΝ ο Λουκάς Λουκά.
 
Επίσης, με την Πύλα αγωνίζεται και ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ Λάρνακας Κωνσταντίνος Μηνά, ενώ με τα χρώματα της ΑΕΝ αγωνίζεται ο πρώην τερματοφύλακας του Εθνικού Άχνας Παναγιώτης Χαραλάμπους.
 
ΑΣΠΙΣ: Μ. Σιημητράς, Α. Κουλλαπή, Α. Νικολάου, Δ. Κούτα, Χ. Νικολάου, Γ. Γεωργίου, Γ. Κουλλαπή, Α. Αντρέου (74' Θεοφάνους), Κ. Μηνά, Ν. Γεωργίου, Ε. Κυριάκου.
 
ΑΕΝ: Π. Χαραλάμπους, Ι. Τσαπαρίλας, Γ. Κυριαζή, Γ. Ιωάννου, Λ. Λουκά, Ν. Παπαδόπουλος, Α. Κασενίδης (103' Α. Καούλλα), Α. Πέτρου, Σ. Χρυσοστόμου, Μ. Χαραλάμπους (63' Α. Αδάμου), Μ. Καλογήρου (78' Τ. Γιαπάνη).
 
Διαιτητής: Χρ. Ν. Χρίστου
Βοηθοί διαιτητές: Στ. Χριστοδούλου, Τηλ. Τηλεμάχου
Παρατηρητής: Δημήτρης Δημητρίου    

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent