Φιλική ήττα με 1-0 από Βουλγαρία για την Εθνική μας

Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012
Φιλική ήττα με 1-0 από τη Βουλγαρία γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.
Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 που αρχίζουν το Σεπτέμβριο.
Ντεμπούτο με την Εθνική Κύπρου έκαναν οι Ντόσσα Τζούνιορ και Βίνσεντ Λαμπάν. Αγωνίστηκαν και οι δύο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έγιναν λιγοστές φάσεις για γκολ. Η Βουλγαρία είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Αντώνη Γιωργαλλίδης.

Η Εθνική Κύπρου είχε καλή μεσοαμυντική οργάνωση, όμως δεν βρήκε τον τρόπο και τους διαδρόμους να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του αντιπάλου. 

Ο Νίκος Νιόπλιας εκμεταλλεύτηκε το φιλικό για να δοκιμάσει κάποια πράγματα ενόψει των επίσημων αγώνων. Έκανε αρκετές δοκιμές κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον. 

Το γκολ που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα πέτυχε ο Micanski στο 66’. Ο σκόρερ των Βούλγαρων εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Yordan Minev και σκόραρε με κοντινή κεφαλιά. 

Οι Βούλγαροι έφτασαν στον γκολ στην πρώτη καλή τους ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ενώ λίγο αργότερα ο Αντώνης Γιωργαλλίδης απέτρεψε το 2-0 σταματώντας πλασέ του Micanski  ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα μας.
Η Εθνική Κύπρου προσπάθησε να πιέσει στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, έφτιαξε κάποιες προϋποθέσεις, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. 

Στις καθυστερήσεις η Εθνική μας ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μερκή στην περιοχή, όμως ο  διαιτητής τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή μας με κίτρινη κάρτα.
Κύπρος: Γιωργαλλίδης, Σολωμού (85’ Μαραγκός), Μερκής, Τζούνιορ, Η. Χαραλάμπους, Λαμπάν, Ντοπρασίνοβιτς (71’ Δημητρίου), Μακρίδης (56’ Νικολάου), Αλεξάνδρου (56’ Χριστοφή), Χαραλαμπίδης (56’ Κωνσταντίνου),  Αλωνεύτης (71’ Βασιλείου). 

Βουλγαρία: Mihaylov (67' Stoyanov), Manolev (67' Sarmov), Bodurov, Yordan Minev, Popov (56' Micanski), Veselin Minev, Ivanov, Milanov, Gadzhev (67' Gatzhev), Dyakov, Gargorov.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent