Έστειλαν μήνυμα για γιορτή

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012
Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινά το Σάββατο 18 Αυγούστου.
 
Ενόψει της διεξαγωγής του αγώνα LTV Super Cup 2012, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της LTV στα Πυργά, η Συνέντευξη Τύπου.
 
Το παρών τους έδωσαν ο Β' Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Ανδρέας Σάντης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της LTV κ. Γιώργος Ξιναρής, οι προπονητές και οι αρχηγοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας και εκπρόσωποι των διοικήσεων των δύο Σωματείων.
 
«Φέτος, είναι η πέμπτη χρονιά διεξαγωγής του LTV Super Cup. Εύχομαι το καλύτερο τόσο στην ΑΕΛ όσο και στην Ομόνοια. Περιμένουμε να γίνει ένας καλός αγώνας μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων» , δήλωσε εκ μέρους της LTV o κ. Γιώργος Ξιναρής.
 
Από την πλευρά του, ο κ. Ανδρέας Σάντης μίλησε για επιτυχημένο θεσμό, θυμίζοντας σε όλους πως η LTV είναι στο χώρο των ποδοσφαιρικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων από το 1993.
 
«Είναι ένα τρόπαιο που έχει τη δική του σημασία. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στους φιλάθλους που είναι καθηλωμένοι σε αναπηρικά καροτσάκια και αυτό το γεγονός μεγαλώνει τις ευθύνες όλων μας για τη διεξαγωγή ενός αθλητοπρεπούς αγώνα. 
 
Πρέπει να σεβόμαστε τους αντιπάλους, τους διαιτητές, τους ποδοσφαιριστές και να αποβάλουμε την προκατάληψη. Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο μας», δήλωσε για τον αγώνα ο κ. Σάντης, ο οποίος δεν παρέλειψε να συγχαρεί την ΑΕΛ για την Ευρωπαϊκή της πορεία.
 
Δηλώσεις εκπροσώπων των ομάδων
 
Εκ μέρους της διοίκησης της ΑΕΛ, το παρών του στην Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Ανδρέας Γιάπας, ο οποίος δήλωσε:
 
«Ευχαριστούμε την LTV για τη φιλοξενία και την ΚΟΠ για τη διοργάνωση του αγώνα. Ελπίζω να γίνει ένας αθλητοπρεπέστατος αγώνας ο οποίος θα μετατραπεί σε γιορτή του ποδοσφαίρου.
 
Είναι το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν και πρέπει να συμπεριφερθούμε όλοι σωστά. Εύχομαι ο καλύτερος και ο ποιο τυχερός να νικήσει».
 
Τη διοίκηση της Ομόνοιας εκπροσώπησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Κωνσταντίνος Χρίστου, ο οποίος δήλωσε:
 
«Η παρουσία μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον αγώνα για το LTV Super Cup δείχνει τη συνέπεια της ομάδας μας στις κατακτήσεις τίτλων. Θέλουμε να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο και να δείξουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο.
 
Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε τα μέγιστα για να διεξαχθεί ο αγώνας με αθλητοπρέπεια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Για να το πετύχουμε αυτό, οφείλουμε όλοι οι συμβαλλόμενοι φορείς να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».
 
Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 18 Αυγούστου στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα αρχίσει στις 20:00.
 
Διαιτητής ορίστηκε ο Μάριος Τσαγγάρης με βοηθούς διαιτητές τους Μιχάλη Σωτηρίου και Νίκο Καλησπέρα. Τέταρτος διαιτητής ο Μάριος Παναγή και παρατηρητής ο Μιχάλης Ιωάννου.
 
Όπως ανακοινώθηκε, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ, ο αγώνας είναι αφιερωμένος στους φιλάθλους που είναι καθηλωμένοι σε αναπηρικά καροτσάκια και παρακολουθούν αγώνες ποδοσφαίρου.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent