Για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 1994 - 1996 η Εθνική μας νίκησε με 3-2 τα Σκόπια στο Τσίρειο Στάδιο.
Ο αγώνας έγινε στις 11 Οκτωβρίου 1995 και η Κύπρος σκόραρε με τους Ζεπτόφσκι (36' αυτογκόλ), Αλέξη Αλεξάνδρου (39') και Μάριο Χριστοδούλου (57'). Για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Ντοκιτς (13', 56').
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ρουμάνος Craciun με συνεργάτες τους συμπατριώτες του Ioan και Agaseala. Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Γάλλος Βοτρό και παρατηρητής αγώνα ο Σκωτσέζος E.Walker.
Ο προπονητής της Εθνικής μας Πανίκος Γεωργίου χρησιμοποίησε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:
Αλέξανδρος Μιχαήλ (Απόλλων), Μάριος Κκαράς (ΕΝ Παραλιμνίου), Νίκος Τιμοθέου (ΑΠΟΕΛ), Γιώτης Παναγιώτου (Ομόνοια Λευκωσίας), Νίκος Νικολάου (Νέα Σαλαμίνα), Ρίκκος Χριστοφή (ΑΕΛ), Άριστος Αριστοκλέους (ΑΠΟΕΛ), Κώστας Καϊάφας (Ομόνοια Λευκωσίας), Κλήμης Αλεξάνδρου (ΑΕΚ), Μάριος Χριστοδούλου (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Αλέξης Αλεξάνδρου (ΑΠΟΕΛ).
Στο 68ο λεπτό ο Χρίστος Γερμανός (Απόλλων) αντικατέστησε τον Τιμοθέου, στο 70ο λεπτό ο Γιώργος Θεοδότου (ΑΕΚ) τον Καϊάφα και στο 80ο λεπτό ο Μάριος Νεοφύτου (ΑΕΛ) τον Αλέξη Αλεξάνδρου.
Αρχηγός της ομάδας μας ήταν ο Μάριος Χριστοδούλου.
Στην αποστολή ήταν και οι Μιχάλης Σιημητράς (Ανόρθωση) και Κώστας Καλοθέου (Ομόνοια Λευκωσίας).






