Ισόπαλη με την Ουαλία η Εθνική Νεανίδων

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Η Βικτώρια Ζαμπά (9) μόλις έχει σκοράρει και πανηγυρίζει με τις συμπαίκτριες της.
-------------------------------


Τον πρώτο της βαθμό στον 5ο Προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Λευκορωσία πήρε σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων.

Μετά από εξαιρετική προσπάθεια, η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τις Ουαλές, με τον αγώνα να διεξάγεται υπό πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες με αέρα και βροχή. 

(φωτογραφίες από τον αγώνα στην υφιστάμενη σελίδα δεξιά, πάνω).

Η Εθνική Νεανίδων πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, είδε τον αντίπαλο στα μάτια και μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη.

Η Βικτώρια Ζαμπά άνοιξε το σκορ για την Κύπρο στο 31'. Η Ζαμπά, που πέτυχε το δεύτερο της γκολ στη διοργάνωση αφού είχε σκοράρει και σε βάρος της Ρωσίας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την  περιοχή, πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο τέρμα.  

Οι Ουαλές κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 54' με μακρινό σουτ της Quayle και μέχρι το τέλος του, ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη.
 
Η Άντρη Βιολάρη και η Κυριακή Βασιλείου είχαν ευκαιρία να σκοράρουν στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως, το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. 

Η εμφάνιση κόντρα στην Ουαλία αλλά και το αποτέλεσμα, αφήνει όλους στην  ομάδα μας ικανοποιημένους, έστω και αν μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη και τη νίκη. 

Η Εθνική ολοκληρώνει την προσπάθεια της την Πέμπτη, στις 16:00 με αντίπαλο τη Λευκορωσία, η οποία σήμερα έχασε με 1-0 από τη Ρωσία. 

Οι Ρωσίδες με έξι βαθμούς παίρνουν την πρώτη θέση στον όμιλο ενώ η δεύτερη θέση θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική.

ΚΥΠΡΟΣ (Α. Βασιλείου): Ε. Τάκκα, Χρ. Πίτσιλλου, Μ. Θεολόγου, Ρ. Αντωνίου, Μ. Κλεοβούλου, Α. Βιολάρη, Μ. Γεωργίου, Β. Ζαμπά (84' Ε. Χαραλάμπους), Π. Δημητρίου (90' Παφίτη), Χ. Νεοφύτου, Στ. Οικονομίδου (66' K. Βασιλείου).

Στον πάγκο: Ε. Κουτσόφτα, Μ. Παναγιώτου,  Στ. Σοφοκλέους, Ε. Παπαπαύλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν η Vesna Budimir από την Κροατία με βοηθούς, την συμπατριώτισσα της Lada Rojc και την Hanna Ilyankova από τη Λευκορωσία.

Βαθμολογία:

1. Ρωσία            8-1      6
2. Λευκορωσία 1-1      3
3. Ουαλία          2-1      1
4. Κύπρος         2-7      1

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent