Ισλανδία - Κύπρος 2-0

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Την ήττα με 2-0 γνώρισε από την Ισλανδία η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών σε αγώνα που έγινε στο Ρέικιαβικ για την 9η αγωνιστική του 5ου Προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2014.

Καλύτεροι οι Ισλανδοί, έφτασαν δίκαια στη νίκη η οποία τους κρατά σε πορεία πρόκρισης στα μπαράζ του Παγκόσμίου Κυπέλλου αφού ανέβηκαν στους 16 βαθμούς ενώ η Εθνική Κύπρου έμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου με 4 βαθμούς.

Ο αγώνας έγινε στο χωρητικότητας στο Στάδιο «Laugardalsvöllur» το οποίο ήταν κατάμεστο από 10000 Ισλανδούς. 

Και τα δύο τέρματα των Ισλανδών σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με πανομοιότυπο τρόπο, μετά δηλαδή από φάσεις διαρκείας στην περιοχή της ομάδας μας. 

Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 60ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Sigborsson ενώ το δεύτερο γκολ σημειώθηκε στο 76ο λεπτό και καταγράφηκε ως αυτογκόλ από το Γιώργο Βασιλείου, ο οποίος σχεδόν εξ' επαφής και υπό την πίεση του Sigurdsson έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μας. 

Η Εθνική Κύπρου προσπάθησε με αντεπιθέσεις να γίνει επικίνδυνη, χωρίς να καταφέρει να φτιάξει τη μεγάλη φάση ενώ, ατυχησε να δεχτεί το πρώτο γκολ σε ένα χρονικό σημείο (60ο λεπτό)  στο οποίο έδειχνε να ισορροπεί τον αγώνα. 

Στο 90ο λεπτό ο Αντώνης Γιωργαλλίδης  πραγματοποίησε τριπλή απόκρουση στην ίδια φάση, σε ισάριθμες προσπάθειες των αντιπάλων από κοντινή απόσταση.  

Ο σημερινός ήταν ο τελευταίος εκτός έδρας αγώνας της ομάδας μας στη διοργάνωση ενώ οι υποχρεώσεις ολοκληρώνονται την ερχόμενη Τρίτη, στις 19:00 στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Αλβανία.

ΚΥΠΡΟΣ (Μιχάλης Χατζηπιερής): Γιωργαλλίδης, Μέρτακκας, Μερκής, Α. Χαραλάμπους, Βασιλείου, Λαμπάν, Τζ. Δημητρίου, Αλωνεύτης, Χαραλαμπίδης (68' Εφραιμ), Αλεξάνδρου (84' Παύλου), Μυτίδης (75' Σωτηρίου).

Στον πάγκο: Κίσσας, Μάστρου, Αρτυματάς,  Χ. Κυριάκου, Αβραάμ, Παύλου, Αντωνιάδης, Μ. Νικολάου. 

ΙΣΛΑΝΔΙΑ (Lars Lagerback): Halldorsson, Saevarsson, Sigurdsson, Gudmundsson, Bjarnason, Sigborsson, Arnason, Gunnarsson (78' Danielson), Gudjohnsen (66' Finnbogson), Skulason

Διαιτητής: Ίστβαν Βατ
Βοηθοί διαιτητές: Ίστβαν Άλμπερτ, Ζσολτ Αττίλα.
4ος διαιτητής: Τάμας Μπόγκναρ
(Όλοι από την Ουγγαρία).

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent