Φιλική ήττα της Εθνικής Ελπίδων

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013
Στιγμιότυπο από το σημερινό παιχνίδι. Άλλες φωτογραφίες στην υφιστάμενη σελίδα πάνω δεξιά.
-------------------------------------------------------------------
 
Την ήττα με 3-0 γνώρισε  σήμερα το απόγευμα η Εθνική Ελπίδων από την αντίστοιχη της Τσεχίας στο Στάδιο Τάσος Μάρκου στο Παραλίμνι.

Το φιλικό εντάχθηκε  στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης στην Ιρλανδία.

Στο 17' οι Τσέχοι προηγήθηκαν με 1-0 από γκολ του Φρέμζικ, στο 75' έγινε το 2-0 από τον Γιάρομιρ και στο 90+ διαμορφώθηκε το 3-0 από τον Σρταλ.

Στο πρώτο μέρος δεν δημιουργήθηκαν οι μεγάλες φάσεις και η καλύτερη στιγμή για να φτάσει στο γκολ η Εθνική μας σημειώθηκε στο 43'. Μετά από προσπάθεια του Κρίστη Ανδρέου το δυνατό σουτ του Φροξυλιά έφυγε μόλις άουτ.
 
Στην επανάληψη οι διεθνείς μας θα μπορούσαν να σκοράρουν και να φτάσουν στην ισοφάριση πριν γίνει το 2-0 δεκαπέντε λεπτά πριν από το φινάλε.

Ο Απόστολος Μακρίδης λίγες ημέρες πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής μας είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως η Τσεχία.
 
Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Λοϊζου (59' Κ. Παναγή), Μουλαζίμη (46' Μάριος Χαραλάμπους), Λαϊφη, Χριστοφίδη, Εγγλέζου (46' Τζ. Δημητρίου), Αρτυματά (46' Φέρλονγκ), Ευθυμίου, Κρ. Ανδρέου (59' Π. Σωτηρίου), Μάρκος  Χαραλάμπους (59' Αιμ. Παναγιώτου), Ρουσιά (46' Τζιάμμας), Φροξυλιά (46' Π. Θεοδώρου).

Εκτός πλάνων βρίσκονται οι τρεις ποδοσφαιριστές που αποβλήθηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Σερβία, Άλεξ Κωνσταντίνου, Ζαχαρίας Θεοδώρου και Μιχάλης Θαλασσίτης καθώς και οι τραυματίες Ζαννέτος Μυτίδης, Ανδρέας Κυριάκου και Μάριος Δημητρίου.
 
Με εξαίρεση τον Δημητρίου οι υπόλοιποι πέντε ήταν στο αρχικό σχήμα στη δραματική νίκη (2-1) επί της Σερβίας τον περασμένο Μήνα στο Δασάκι.
 
«Κάθε φιλικός αγώνας έχει τη δική του χρησιμότητα και σίγουρα ήταν μια καλή ευκαιρία για να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε πριν από την αποστολή μας στην Ιρλανδία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής.

Στο σημερινό φιλικό έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές εκτός από τον Μάριο Στυλιανού που δεν χρησιμοποιήθηκε για προληπτικούς λόγους.

*Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μαλτέζος Clayton Pisani με βοηθούς τους συμπατριώτες του Willliam Debattista και Paul Apap.
 
Την Κυριακή στο Μπέλφαστ
Η αποστολή της Εθνικής μας θα εγκατασταθεί στο Μπέλφαστ την ερχόμενη Κυριακή και θα δώσει τον επίσημο αγώνα της το βράδυ της Τρίτης.
 
Το παιχνίδι με τους Ιρλανδούς εντάσσεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21. Οι Ιρλανδοί χθες βράδυ αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Ιταλία και ηττήθηκαν με 3-0.
  
Η αποστολή της Τσεχίας μετά το φιλικό στην Κύπρο θα αναχωρήσει με προορισμό το Λονδίνο για νέο φιλικό με την Αγγλία.
 
Η Τσεχία θα διοργανώσει την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 και δεν λαμβάνει μέρος στην προκριματική φάση.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent