Φιλική νίκη

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014
Πανηγυρισμοί για το πρώτο γκολ της ομάδας μας από την Σταυρούλα Σοφοκλέους. Περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση στην υφιστάμενη σελίδα δεξιά πάνω.
-----------------------

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U-19 νίκησε με 3-1 τη Βουλγαρία σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Γερμασόγειας.

Στο πρώτο της διεθνές φιλικό για το 2014, η Εθνική Νεανίδων έστειλε αισιόδοξα μηνύματα και το σκορ, κόντρα σε ένα πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι η Βουλγαρία, μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. 

Παρά την ψυχρολουσία του γρήγορου τέρματος από τους αντιπάλους, η Εθνική αντέδρασε και πήρε προβάδισμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Η Σταυρούλα Σοφοκλέους με κοντινό σουτ ισοφάρισε στα μέσα του Α' ημιχρόνου και λίγο αργότερα, η Μαριλένα Γεωργίου με πέναλτι το οποίο κέρδισε η Άντρη Βιολάρη, πέτυχε το 2-1 για την Κύπρο.

Το τελικό 3-1 το πέτυχε η Εφρασία Χαραλάμπους λίγο πριν το τέλος με σουτ μέσα από την περιοχή και ενώ είχαν προηγηθεί αρκετές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα μας, με αποκορύφωμα σουτ της Βιολάρη στο οριζόντιο δοκάρι.

Κύπρος και Βουλγαρία θα παίξουν ξανά φιλικό αγώνα την Τετάρτη 26 Μαρτίου, επίσης στις 15:00 στη Γερμασόγεια.

ΚΥΠΡΟΣ (Άντρος Βασιλείου): Ε. ΤΤάκκα, Ε. Παπαπαύλου, Μ. Θεολόγου, Ρ. Αντωνίου, Χ. Νεοφύτου, Π. Δημητρίου, Στ. Σοφοκλέους, Μ. Γεωργίου, Στ. Οικονομίδου, Α. Βιολάρη, Κ. Βασιλείου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο πήραν χρόνο συμμετοχής οι Ειρ. Ανδρέου, Μ. Πέτρου, Ε. Τουμπή, Ε. Χαραλάμπους, Τ. Αντωνίου και Α Χρυσοστόμου.

Δηλώσεις Άντρου Βασιλείου:
«Κάναμε μια καλή προσπάθεια απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και παρά το γεγονός ότι δεχτήκαμε πρώτοι γκολ, αντιδράσαμε σωστά και πήραμε τη νίκη. 

Θα δουλέψουμε σκληρά μέχρι το Σεπτέμβριο που είναι οι επίσημοι αγώνες για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Η Εθνική Νεανίδων είναι μια ομάδα με την οποία αξίζει κάποιος να ασχολείται. Μπορεί ο αγώνας να ήταν φιλικός, όμως, πετύχαμε μια διεθνή νίκη και αυτό μας χαροποιεί. 

Αφιερώνουμε τη νίκη μας στον αείμνηστο Τάσο Μητσόπουλου ο θάνατος του οποίου μας έχει συγκλονίσει», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο προπονητής της Εθνικής μας Άντρος Βασιλείου.
*Οι επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής Νεανίδων είναι προγραμματισμένες για το Σεπτέμβριο, οπόταν και θα συμμετάσχει σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων U-19, οι αγώνες του οποίου θα γίνουν στο Αζερμπαϊτζάν.
Η Εθνική μας κληρώθηκε στο δεύτερο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τη Δανία, την Ουκρανία και το Αζερμπαϊτζάν.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent