Βουλγαρία - Εθνική Νεανίδων 0-2

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

Εκτός έδρας διεθνής φιλική νίκη για την Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U-19 επί της Βουλγαρίας.

Σε αγώνα που έγινε σήμερα το πρωί, η Εθνική Νεανίδων νίκησε με 2-0, στέλνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η Άντρη Βιολάρη άνοιξε το σκορ στο 60ο λεπτό για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 η Σταυρούλα Σοφοκλέους στις καθυστερήσεις. 

Να σημειωθεί πως τα τέρματα σημειώθηκαν μετά που η Εθνική μας έμεινε με δέκα ποδοσφαιρίστριες λόγω αποβολής της Μαριλένας Γεωργίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 55ο λεπτό.

Η Εθνική Νεανίδων πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έφτασε δίκαια στη νίκη, κόντρα σε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό αντίπαλο. 

«Η εκτός έδρας νίκη επί της Βουλγαρίας είναι μεγάλο επιτυχία για την ομάδα μας, έστω και αν ο αγώνας ήταν φιλικός. Οι ποδοσφαιρίστριες μας κατέθεσαν ψυχή και πάθος στον αγωνιστικό χώρο και δικαιώθηκαν για την προσπάθεια τους. 

Παρά το γεγονός ότι δεχτήκαμε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο κόκκινη κάρτα, πιστέψαμε στο αποτέλεσμα και καταφέραμε να το πάρουμε. Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα. Τέτοια αποτελέσματα, μας δίνουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για τους επίσημους αγώνες», δηλώνει στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Άντρος Βασιλείου.

Ο κύριος Βασιλείου επέλεξε την ακόλουθη εντεκάδα:

Ε. Κουτσόφτα, Μ. Θεολόγου, Ρ. Αντωνίου, Α. Βιολάρη, Π. Δημητρίου, Κ. Βασιλείου, Χ. Νεοφύτου, Ε. Παπαπαύλου, Στ. Οικονομίδου, Μ. Γεωργίου, Ειρ. Ανδρέου. 

Πήραν επίσης χρόνο συμμετοχής η Στ. Σοφοκλέους, η Ε. Τουμπή η Μ. Ματθαίου, η Β. Γεωργίου και η Ε. Χαραλάμπους. 

Στην αποστολή ήταν η Α. Χρυσοστόμου και η Τ. Αντωνίου.

Βουλγαρία και Κύπρος αγωνίστηκαν και την περασμένη Τρίτη με τον αγώνα να ολοκληρώνεται ισόπαλος χωρίς τέρματα. 

Επόμενες υποχρεώσεις για την Εθνική Νεανίδων, το Σεπτέμβριο στο Αζερμπαϊτζάν. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με αντιπάλους τη Δανία, την Ουκρανία και το Αζερμπαϊτζάν.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent