Φινάλε με ισοπαλία (video)

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014
Η Εθνική μας όπως παρατάχθηκε στο σημερινό αγώνα. Στη φωτογραφία και ο προπονητής της ομάδας μας Άντρος Βασιλείου. Περισσότερες φωτογραφίες στην υφιστάμενη σελίδα δεξιά, πάνω.
----------------------------

Ισόπαλος χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας των Νεανίδων U-19 με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν.

Ο αγώνας ήταν για την 3η και τελευταία αγωνιστική του δεύτερου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων οι αγώνες του οποίου έγιναν στο Μπακού. 

Άλλη μια καλή εμφάνιση για την ομάδα μας η οποία κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να πάρει τη νίκη κόντρα στη γηπεδούχο ομάδα.

Το 0-0 σφράγισε τελικά την  προσπάθεια των δύο ομάδων οι οποίες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με ένα βαθμό.

Κύπρος (Άντρος Βασιλείου): Ε. Ττάκκα, Στ. Σοφοκλέους, Ε. Παπαπαύλου, Χ. Νεοφύτου, Ρ. Αντωνίου, Στ. Οικονομίδου (35' Α. Χρυσοστόμου), Π. Δημητρίου, Ε. Χαραλάμπους (87' Ειρ. Ανδρέου), Κ. Βασιλείου (46' Β. Γεωργίου), Μ. Γεωργίου και Α. Βιολάρη.

Στον άλλο σημερινό αγώνα του ομίλου η Δανία νίκησε με 4-1 την Ουκρανία και τερμάτισε πρώτη με 9 βαθμούς. Με έξι βαθμούς δεύτερη τερμάτισε η Ουκρανία ενώ Κύπρος και Αζερμπαϊτζάν ολοκληρώσαν την προσπάθεια τους με 1 βαθμό.

Δείτε video από τον Εθνικό μας ύμνο πριν την έναρξη του αγώνα.

 
Τον αγώνα διαιτήτευσε η Désirée Grundbacher από την Ελβετία.
Η Εθνική μας έχασε με 3-0 από τη Δανία στον πρώτο αγώνα και με 3-1 από την Ουκρανία στο δεύτερο. Με το ίδιο σκορ έχασε από τη Δανία και το Αζερμπαϊτζάν, δηλαδή 3-0 καθώς και με 1-0 από την Ουκρανία.
Κύπρος και Αζερμπαϊτζάν είχαν αγωνιστεί ξανά στην ίδια διοργάνωση και πάλι στο Αζερμπαϊτζάν το 2009 με την Εθνική μας να παίρνει τη νίκη στα χαρτιά αφού ο αντίπαλος είχε χρησιμοποιήσει παίκτρια που ηλικιακά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.
Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της Εθνική μας στην ιστορία της διοργάνωσης, στην οποία συμμετέχει ανελλιπώς από το 2008.
Η τελευταία νίκη της Εθνικής μας ομάδας των Νεανίδων σε επίσημο αγώνα ήταν στις 25 Οκτωβρίου του 2012 επί της Λετονίας σε προκριματικό όμιλο που έγινε τότε στη Σερβία. Η Εθνική μας είχε νικήσει με 1-0 με τέρμα της Μαριλένας Γεωργίου.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent