Κύπρος - Μάλτα 2-1

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015
Πανηγυρισμοί για το δεύτερο τέρμα της ομάδας μας το οποίο πέτυχε η Βιολάρη. Περισσότερες φωτογραφίες, στην υφιστάμενη σελίδα δεξιά.
-------------------------------

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για την Εθνική μας ομάδα των Γυναικών στο 1ο Aphrodite Cyprus Cup που διεξάγεται στην Πάφο.

Σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου, η Κύπρος νίκησε μετά από ένα δραματικό αγώνα τη Μάλτα με 2-1 και προηγείται στη βαθμολογία με 6 βαθμούς. 

Πλέον, στην ομάδα μας αρκεί ένας βαθμός την ερχόμενη Κυριακή με το Αζερμπαϊτζάν (11:00, Γεροσκήπου) για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο και τη συμμετοχή στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο σημερινός αγώνας ήταν αμφίρροπος και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. 

Η Εθνική μας ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 15' με κεφαλιά της Μαργαρίτας Σοφοκλέους μετά από χτύπημα φάουλ της Χριστιάνας Σολωμού.

Η Μάλτα ισοφάρισε στο 30ο λεπτό με πέναλτι της Ντοριάνας και από το σημείο αυτό και μετά, ο αγώνας απέκτησε μια άγρια ομορφιά.

Τελική, με περισσότερες δυνάμεις στα τελευταία στάδια του αγώνα και με πιο καθαρό μυαλό, η παίκτριες της Εθνικής μας κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη στο 790 λεπτό με τέρμα της Άντρης Βιολάρης. Η Βιολάρη, που είχε μπει στον αγώνα ως αλλαγή, σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα και πάλι της Σολωμού.

Κύπρος: Εύα Κουτσόφτα, Χαρά Νεοφύτου (46' Μαρία Ιωάννου), Μαργαρίτα Σοφοκλέους, Δήμητρα Χατζηβασίλη, Ξένια Γεωργίου, Μαριλένα Γεωργίου (90' Κλεοβούλα Σταύρου), Χριστιάνα Σολωμού, Άντρια Μιχαήλ, Σάρα Παπαδοπούλου (53'  Λουγκριτία Χρυσοστόμου), Φλορεντία Αντωνίου (60' Ελένη Γιάννου) και Παρασκευή Σταύρου (60' Άντρη Βιολάρη).
 
Στον άλλο σημερινό αγώνα του ομίλου το Αζερμπαϊτζάν νίκησε με 4-0 το Μπαχρέιν.

Η Κύπρος προηγείται στη βαθμολογία με 6 βαθμούς, ακολουθούν η Μάλτα και το Αζερμπαϊτζάν με 3 και το Μπαχρέιν με 0 βαθμούς. 

Η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται την Κυριακή. Η Κύπρος θα παίξει με το Αζερμπαϊτζάν και η Μάλτα με το Μπαχρέιν. 

Για τον πρώτο όμιλο, το πρωί η Ελλάδα νίκησε με 7-0 τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Λετονία με 6-0 το Λίβανο. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent