Με ισοπαλία ξεκίνησε τον νέο κύκλο των υποχρεώσεων της η Εθνική μας. Απέναντι στην Ισλανδία, προσεχή αντίπαλο μας στην προκριματική φάση του EURO 2012, μείναμε στο 0-0 στο φιλικό που έγινε σήμερα στο  Αντώνης Παπαδόπουλος.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ">

Κύπρος-Ισλανδία 0-0

Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010
Με ισοπαλία ξεκίνησε τον νέο κύκλο των υποχρεώσεων της η Εθνική μας. Απέναντι στην Ισλανδία, προσεχή αντίπαλο μας στην προκριματική φάση του EURO 2012, μείναμε στο 0-0 στο φιλικό που έγινε σήμερα στο  Αντώνης Παπαδόπουλος.

Όπως ανέφερε στο φινάλε και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, η Κύπρος δημιούργησε τις ευκαιρίες για να φτάσει σε νικηφόρο αποτέλεσμα, θα μπορούσε όμως και να χάσει αν αναλογιστούμε τα δοκάρια της Ισλανδίας. Γενικά ήταν ένα καλό τεστ που πρόσφερε χρήσιμα συμπεράσματα στην τεχνική ηγεσία.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα παρουσιάστηκε με περισσότερες απαιτήσεις από τους Ισλανδούς και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ, με πιο χαρακτηριστική τη φάση του 45'. 

Τότε  ο πολύ δραστήριος Στάθης Αλωνεύτης τροφοδότησε έξυπνα τον Δημήτρη Χριστοφή που μετά από πίεση δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα.

Στην επανάληψη η Εθνική μας ξεκίνησε πάλι με επιθετικούς προσανατολισμούς και επιδίωξε το γρήγορο γκολ, όμως σταδιακά βγήκαν με απαιτήσεις στην επίθεση και οι Ισλανδοί και απείλησαν την εστία του Κίσσα, που στο ημίχρονο αντικατέστησε τον Αυγουστή.

Στο 62' ο Κωνσταντίνος Μακρίδης μετά από πάσα του Αλωνεύτη έστειλε δυνατό σουτ που εξουδετέρωσε σωτήρια ο τερματοφύλακας της Ισλανδίας.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 69' μακρινό σουτ του Gislason κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κίσσα. Στο 72' οι Ισλανδοί είχαν νέο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Hallfreðsson και στο 77' τρίτο δοκάρι με τον Gislason.

Στο 90' ο τερματοφύλακας της Ισλανδίας απέκρουσε σε κόρνερ το ψηλοκρεμμαστό σουτ του Δημήτρη Χριστοφή. 
 
ΚΥΠΡΟΣ: Αυγουστή (46' Κίσσας), Χρίστου, Χρ. Μιχαήλ (46' Μαραγκός), Μ. Ηλία, Μακρίδης (79' Παναγή), Μ. Νικολάου (46' Μερκής), Αλωνεύτης, Χριστοφή, Παπαθανασίου (57' Εφραίμ), Αβραάμ (46' Πουρσαϊτίδης), Ντομπρασίνοβιτς

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Arason (39’ Gunnleifur), Ottesen, Arnason, Sigurðsson, Sigurðsson Ragnar (66’Adalsteinsson), Daníelsson, Skúlason (71’ Sevardson), Helguson, Gunnarsson, Hallfreðsson, Gislason

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νικολάϊ Ιορτάνοφ

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Νικόλα Τζουγκάνσκι και Κρουμ Στόϊλοφ

**Στο μεταξύ, η ΦΙΦΑ ανακοίνωσε σήμερα (3/3) την τελευταία παγκόσμια κατάταξη και η Κύπρος ανέβηκε δύο θέσεις. Από την 68η ανέβηκε στην 66η με 495 βαθμούς.

 
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent