Η Εθνική μας την ώρα του Εθνικού ύμνου. Περισσότερες φωτογραφίες στην υφιστάμενη σελίδα δεξιά.
------------
Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U-19 σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας.
Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τέρματα που σημείωσαν η Karyna Alkhovik στο 18ο λεπτό και η Anastasiya Shlapakova στο 81ο λεπτό.
Οι νεαρές διεθνείς μας έκαναν πολύ καλή προσπάθεια κόντρα σε μια ανώτερη και πιο έτοιμη ομάδα και προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Δημιούργησαν τις δικές τους ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα με καλύτερη, αυτή στο 40ο λεπτό όταν το μακρινό σουτ της Ειρήνης Ανδρέου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, αφού πρώτα απέκρουσε η τερματοφύλακας της Λευκορωσίας.
Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό της νέας Εθνικής Νεανίδων η οποία προετοιμάζεται για τους επίσημους αγώνες της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Αλβανία και σίγουρα, το πρώτο δείγμα, ήταν θετικό.
Κύπρος (Άντρος Βασιλείου): Αντουανέττα Χρυσάνθου, Αθηνά Πανταζή, Χριστίνα Αχεριώτη, Παναγιώτα Θεοφίλου, Ειρήνη Ανδρέου, Φιλίππα Σάββα, Αντωνία Αριστείδου, Σταυριάνα Αντωνίου, Ηλιάνα Αντωνίου (85' Σκεύη Νεόφυτου), Κατερίνα Παναγιώτου (62' Ευφρόσυνη Θεοχάρους), Δέσποινα Χρυσοστόμου (28' Αγγελίνα Ιωάννου).
Κύπρος και Λευκορωσία θα αγωνιστούν ξανά σε φιλικό αγώνα την ερχόμενη Πέμπτη, επίσης στις 14:30 στο γήπεδο του ΘΟΪ.
Ανώτερη η Λευκορωσία

Τελευταίες Ειδήσεις

Αλλαγή φιλικού αγώνα για την Ανόρθωση

Ενημέρωση για τις μεταγραφές (14/08)

Αναβλήθηκε η κλήρωση του Πρωταθλήματος Γυναικών

Ο Γιώργος Πάπουτσος εκπρόσωπος του ΣΔΚ στο Δ.Σ. της ΚΟΠ

Στις 20 Αυγούστου οι συσκέψεις Σωματείων Μικρών Κατηγοριών για εκλογή αντιπροσώπων στο ΔΣ και ΓΣ της ΚΟΠ

Ο ΑΠΟΝΑ ανεβαίνει στην Γ’ Κατηγορία μετά την αποχώρηση της Πέγειας

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-16

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-15

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17

Διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής στην Αυστρία

Ανεβείτε στο επόμενο επίπεδο - Να γίνετε ο Διαιτητής! (video)
