Μεγάλη διεθνής φιλική νίκη

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Οι παίκτριες της Εθνικής μας πανηγυρίζουν ένα από τα τέρματα που πέτυχαν στο σημερινό αγώνα. Περισσότερες φωτογραφίες στην υφιστάμενη σελίδα δεξιά.
----------------------------


Εκτός έδρας διεθνής φιλική νίκη για την Εθνική μας ομάδα των Γυναικών επί της Βουλγαρίας. 

Σε αγώνα που έγινε στην πόλη Tryavna, η Εθνική μας πήρε τη νίκη με 2-0, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα μετά την πρόσφατη παρουσία της στο "Aphrodite Cup" στη Λεμεσό.

Η Εθνικη μας πέτυχε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο με σκόρερ την Άντρη Βιολάρη και την Χριστιάνα Σολωμού. 

Η Κύπρος ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μπορούσε να σκοράρει και άλλα τέρματα κόντρα σε μια αξιόλογη ομάδα όπως η Βουλγαρία που αγωνίζοταν και στην έδρα της.

Κύπρος (Α. Βασιλείου): Ττάκκα, Σολωμού, Μιχαήλ, Φ. Αντωνίου, Βιολάρη, Ζαμπά, Γιάννου, Λ. Χρυσοστόμου, Δ. Χατζηβασίλη, Μ. Ιωάννου και Ιωνά. 

Στο δεύτερο ημίχρονο πήραν χρόνο συμμετοχής οι Ματθαίου, Η.Αντωνίου, Σ. Παπαδοπούλου, Ε. Νεάρχου, Ν. Χατζηβασίλη, Φ. Σάββα και Μ. Γεωργίου.

''Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτριών μου που έφερε το νικηφόρο αποτέλεσμα το οποίο μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο. Σε κάθε παιχνίδι οι παικτριες μου κάνουν κατάθεση ψυχής στο γήπεδο και μας κάνουν όλους περήφανους.

Δεν επηρεαστήκαμε από τις σημαντικες απουσίες αφού δώσαμε στις παίκτριες να αντιληφθούν ότι τα αποτελέσματα τα κρίνουν αυτές που παίζουν και πως, για να είναι στην Εθνική, το αξίζουν. Τώρα, πρέπει να ξεκουραστούμε για να καταφέρουμε νικήσουμε και στο δεύτερο αγώνα την Παρασκευή" δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο προπονητής της Εθνικής μας Άντρος Βασιλείου. 

Βουλγαρία και Κύπρος θα τεθούν αντιμέτωπες και σε δεύτερο φιλικό την ερχόμενη Παρασκευή στις 13:00.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent