Όγδοος τελικός

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016
Μετά την κούρσα του Πρωταθλήματος και το διπλό τους ραντεβού, οι ομάδες της Αλκής και της Ξυλοτύμπου θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ με στόχο τη διάκριση.
 
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 4 Μαίου 2016 στο Δασάκι Άχνας και θα αρχίσει στις 17:00.
 
Ο θεσμός που αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από τις ομάδες των Μικρών μας Κατηγοριών, φέτος συμπληρώνει οκτώ χρόνια ζωής και τόσο για την Αλκή όσο και για την Ξυλοτύμπου θα είναι η πρώτη παρουσία σε τελικό.
 
Στον τελικό των ίσων πιθανοτήτων, όπως χαρακτηρίστηκε από τους προπονητές των διαγωνιζομένων ομάδων, οι πρωταγωνιστές υπόσχονται να προσφέρουν ωραίο θέαμα και να διαφημίσουν με τον καλύτερο τρόπο τις μικρές μας κατηγορίες.   
 
Πριν από την έναρξη του αγώνα της 4ης Μαϊου το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει το τελετουργικό από τη χορηγό της διοργάνωσης Coca – Cola, που αναμένεται και φέτος να δώσει ξεχωριστή νότα στον τελικό.
 
Τις διαγωνιζόμενες ομάδες πριν από την έναρξη του τελικού θα χαιρετήσουν οι Πρόεδροι τους στην παρουσία αξιωματούχων της ΚΟΠ και της χορηγού εταιρείας.
 
Οι φίλοι της Αλκής θα παρακολουθήσουν τον τελικό από την κεντρική κερκίδα και οι φίλοι της Ξυλοτύμπου από την ανατολική κερκίδα.
 
Οι διοικήσεις των διαγωνιζομένων ομάδων με δηλώσεις τους κάλεσαν το φίλαθλο κοινό που θα παρακολουθήσει τον τελικό να βοηθήσει και με τη δική του συμπεριφορά να βοηθήσει και ο τελικός να μετατραπεί σε μια μεγάλη γιορτή για το ποδόσφαιρο.
 
Αποστολή Νερό
Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Εθνικού στο Δασάκι της Άχνας, το οποίο χάρη στο πρόγραμμα Μη Συμβατικών Υδατικών Πόρων στην Κύπρο «Αποστολή Νερό», που υλοποιείται από τον διεθνή οργανισμό Global Water Partnership Mediterranean (GWP-Med) σε συνεργασία με το σύστημα της Coca-Cola στην Κύπρο (Α/φοί Λανίτη και The Coca-Cola Company), είναι το πρώτο γήπεδο ποδοσφαίρου Α’ Εθνικής στην Κύπρο που ανακυκλώνει και επαναχρησιμοποιεί το γκρίζο νερό που καταναλώνει, εξοικονομώντας ετησίως 1.000.000 λίτρα νερού.
 
Το τετραετές πρόγραμμα ξεκίνησε το 2013 και χρηματοδοτείται με το ποσό των 680.000 δολαρίων αποκλειστικά από το Ίδρυμα της Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation), το οποίο στηρίζει πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βιωσιμότητα τοπικών κοινωνιών σε όλο τον κόσμο.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent