Η Εθνική μας όπως παρατάχθηκε στο σημερινό αγώνα.
----------------------
Ήττα για την Εθνική μας ομάδα των Γυναικών και στο δεύτερο φιλικό με την Εθνική Ελλάδας που έγινε σήμερα στην Κομοτηνή.
5-1 το σκορ για την Ελλάδα η οποία με το ίδιο σκορ είχε νικήσει και στο πρώτο φιλικό την περασμένη Τετάρτη.
Η Εθνική μας ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και κατάφερε στο 11ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με απευθείας φάουλ της Λουγκριτίας Χρυσοστόμου.
Στη συνέχεια, η Ελλάδα άσκησε πίεση και κατάφερε με δύο τέρματα της Κυδωνάκη στο 31ο και στο 35ο λεπτό να πάρει προβάδισμα στο σκορ με 2-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο 51ο λεπτό η Παπαδοπούλου πέτυχε το 3-1, το 4-1 σημειώθηκε στο 71ο λεπτό από την Παντελιάδου και το τελικό 5-1 από τη Μάρκου στο 89'.
Κύπρος (Α. Βασιλείου): Εύα Κουτσόφτα, Μαρία Ιωάννου (87' Γεωργία Ξενοφώντος), Κωνσταντίνα Παφίτη, Ελένη Γιάννου (66' Μικαέλα Κλεοβούλου), Άντρη Βιολάρη (87' Έλενα Νεάρχου), Άντρια Μιχαήλ, Λουγκριτία Χρυσοστόμου (87' Φλόρα Αντωνίου), Σάρα Παπαδοπούλου Μαριλένα Γεωργίου (66' Βικτόρια Ζαμπά), Ξένια Γεωργίου, Χαρά Νεοφύτου (54` Ε. Ιωνά).
Στον πάγκο: Μανταλένα Χρήστου, Ηλιάνα Αντωνίου, Φιλίππα Σάββα
Δεύτερη ήττα
Τελευταίες Ειδήσεις
Την ερχόμενη εβδομάδα οι αγώνες της Β' Φάσης του Πρωταθλήματος Futsal
Β’ Κατηγορία: Στην τελική ευθεία με ντέρμπι
Παγκύπριο Κ-17: Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Β' Φάσης
Εθνική Νέων: Η αποστολή για το Βέλγιο ενόψεις προκριματικής φάσης
Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης
Επίσημες υποχρεώσεις στη Σερβία για την Εθνικής Παίδων Κ-17
Πρεσβευτής ποδοσφαίρου της ΚΟΠ ο Μιχάλης Κωνσταντίνου
Apollon Ladies – Ομόνοια απευθείας από τη Cytavision (22/3)






