Η Εθνική μας όπως παρατάχθηκε στο σημερινό φιλικό.
-----------------------
Την ήττα με 1-0 γνώρισε σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του ΘΟΪ στη Λακατάμια.
Παρά την πολύ τους προσπάθεια, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, οι ποδοσφαιρίστριες της ομάδας μας δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα, αποτέλεσμα που δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα.
Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις. Πολύ πιο επικίνδυνη η Κύπρος στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δοκάρι με την Άντρια Μιχαήλ στο 49' ενώ έχασε κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρει με την Άντρη Βιολάρη στο 75' και στο 77'.
Τελικά, οι Βουλγάρες σε μια αντεπίθεση σκόραραν στο 83' με την Alelesandreva και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.
Στο 90' η Χριστιάνα Σολωμού με απευθείας φάουλ ανάγκασε την τερματοφύλακα της Βουλγαρίας σε δύσκολη απόκρουση.
Κύπρος και Βουλγαρία θα αγωνιστούν και σε δεύτερο φιλικό το ερχόμενο Σάββατο, επίσης στη Λακατάμια στις 15:30.
Κύπρος (Α. Βασιλείου): Μ. Χρίστου, Χ. Νεοφύτου (88' Στ. Αντωνίου), Μ. Ιωάννου, Μ. Σοφοκλέους (58' Φ. Σάββα), Σκ. Αντωνίου, Π. Ρήγα, Α. Μιχαήλ, Κ. Παφίτη, Λ. Χρυσοστόμου, Α. Βιολάρη, Μ. Παναγιώτου (54' Χρ. Σολωμού).
Στον πάγκο: Μ. Ματθαίου, Στ. Αντωνίου, Η. Αντωνίου, Α. Πανταζή, Ε. Γιάννου.
Μπορούσαμε καλύτερα
Τελευταίες Ειδήσεις
Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή (06/05)
Οι διαιτητές του τρίτου αγώνα ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ (7/5)
Συνάντηση Χάρη Λοϊζίδη με την Angela Celestino, Intelligence Manager της UEFA
Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ στην εναρκτήρια εκδήλωση του 10ου Συνεδρίου του Group of Copenhagen
Φινάλε με απονομή τίτλου για τα κορίτσια της Ομόνοιας
Επίλεκτη Κ-15: Η πρωταθλήτρια Ομόνοια Αραδίππου ετοιμάζεται για το Super Cup
Το πρόγραμμα με τους αγώνες Super Cup Παίδων
Οικονομικές καταστάσεις ομάδων και Agent Fees (2025)






