Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018 η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.
Με αντίπαλο το Βέλγιο στις Βρυξέλλες, έχασε με 4-0 και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με 10 βαθμούς σε δέκα αγώνες.
Σαφώς ανώτεροι οι Βέλγοι, κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα τέρματα και ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους στον όμιλο με 28 βαθμούς, έχοντας εξασφαλίσει εδώ και καιρό την πρώτη θέση του ομίλου.
Ο Έντεν Αζάρ άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Ο Θόργκαν Αζάρ πέτυχε το 2-0 στο 52' , ο Έντεν Αζάρ με πέναλτι πέτυχε το 3-0 στο 66' για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 ο Λουκάκου στο 78'.
Kύπρος: Παναγή, Δημητρίου, Λαΐφης, Κατελάρης, Μερκής, Μαρκάσα, Λαμπάν, Αρτυματάς (90' Νικολάου), Κυριάκου (64' Χαραλαμπίδης), Αλεξάνδρου (46' Κάστανος), Σωτηρίου.
Ήττα της Εθνικής μας στις Βρυξέλλες

Τελευταίες Ειδήσεις

Συναντήθηκε με τον Αρχηγό Αστυνομίας ο Πρόεδρος της ΚΟΠ

Ενημέρωση για τις μεταγραφές (16/07)

Ανεβείτε στο επόμενο επίπεδο - Να γίνετε ο Διαιτητής! (video)

Διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα Αυστρία-Κύπρος (6 Σεπτεμβρίου)

Αποτελέσματα ελέγχου κριτηρίων UEFA Β' και Γ' Κατηγορίας

Ημερολογιακό πρόγραμμα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας

Δηλώσεις συμμετοχής για τα Πρωταθλήματα Κοριτσιών Κ-18 και Κ-15

Προκήρυξη Κυπέλλου Coca - Cola 2025 - 2026

Ενίσχυση του σχεδιασμού κινήτρων της ΚΟΠ για προώθηση του Futsal

Αλλαγές κανονισμών διαιτησίας 2025 - 2026

Ραδιοφωνικά δικαιώματα 2025-2026

Προκήρυξη Σεμιναρίου UEFA GOALKEEPING A

Έναρξη εγγραφών για νέους διαιτητές ποδοσφαίρου και Futsal
