Οι δύο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα. Περισσότερες φωτογραφίες εδώ: https://www.facebook.com/cyprusfaofficial/posts/1902274973424469
----------------
Λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων με αντίπαλο τη Νορβηγία σε αγώνα για την πρώτη αγωνιστική το 5ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων.
6- 0 το σκορ για τη Νορβηγία με όλα τα τέρματα να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο.
Πολύ καλή προσπάθεια από τις παίκτριες της ομάδας μας που κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν παθητικό στο πρώτο ημίχρονο παρά την πίεση που δέχτηκαν από την ομάδα της Νορβηγίας.
Διαφορετικό το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο με τις Νορβηγίες, που είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέση του ομίλου, να βάζουν ακόμη μεγαλύτερη πίεση και να πετυχαίνουν τέσσερα τέρματα σε διάστημα 15 λεπτών, από το 50' μέχρι το 65' ενώ στη συνέχεια πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με το σκορ να κλείνει στο 6-0.
H Haug σκόραρε στο 50' και στο 65' πετυχαίνοντας το 1-0 και το 4-0 ενώ μεσολάβησαν τέρματα από τις Linberg (53') και Sorum (60'). H Norheim πέτυχε το 5-0 στο 78' και η Linberg διαμόρφωσε το τελικό 6-0 στο 89'.
Ο αγώνας έγινε στο στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης Mangualde στην ΄Πορτογαλία.
Η Εθνική μας αγωνίστηκε με την ακόλουθη σύνθεση:
Κύπρος (Α. Βασιλείου): Αντουανέτα Χρυσάνθου, Αθηνά Πανταζή, Φιλίππα Σάββα, Κατερίνα Παναγιώτου, Χαρίκλεια Διονυσίου (60' Χρύσω Μιχαήλ), Παναγιώτα Θεοφίλου (64' Άννα Γιώρκα), Ηλιάνα Αντωνίου, Εφροσύνη Θεοχάρους, Σταυριάνα Αντωνίου (77' Μαρία Ζαχαρίου), Μαρία Αναστασία Καρασπύρου, Χαρά Χαραλάμπους.
Αναπληρωματικές: Ραφαέλα Παύλου, Παναγιώτα Νέστωρος, Γεωργία Κατσονούρη, Δέσποινα Χρυσοστόμου, Ελένη Λουκαϊδου, Ευρίσα Αφροδίτη Ευριπίδου.
Το σημερινό αγώνα διαιτήτευσε η Λετονή Viola Raudziņa.
Επόμενος αγώνας για την Κύπρο, την Παρασκευή στις 18:00 με αντίπαλο την Πορτογαλία. Η Εθνική μας θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της τη Δευτέρα με αντίπαλο τη Βόρειο Ιρλανδία (17:00).
Λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο
Τελευταίες Ειδήσεις
Μάριος Νικολάου: «Πρέπει να γίνουμε πιο προσεκτικοί για να μην αδικούμε τους εαυτούς μας με τα αποτελέσματα»
Προηγήθηκε η Εθνική μας στο Κόσοβο αλλά ηττήθηκε με 2-1
Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής (30/09)
Εθνική Νέων: Φιλικοί αγώνες με Μάλτα στις 3 και 5 Οκτωβρίου
Κύπρος-Αρμενία: Ο κόσμος μπορεί να κάνει τη διαφορά! (πληροφορίες για τα εισιτήρια)
Nations League: Το σκηνικό στον όμιλο μας και η συνέχεια
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Futsal
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Γυναικών
Έγκριση νέων μελών Δ.Σ. ΚΟΠ και σωματείων για εγγραφή στο μητρώο της ΚΟΠ
Κύπελλο Coca - Cola: Οι 10 αγώνες της πρώτης φάσης
Cyprus League by Stoiximan: Το πρόγραμμα μέχρι την 16η αγωνιστική
Τα σημεία πώλησης των νέων εμφανίσεων της Εθνικής σε όλη την Κύπρο





