Η Εθνική μας ισοφαρίστηκε (1-1) στο 89ο λεπτό από τη Βουλγαρία

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

Η Εθνική μας όπως παρατάχθηκε στο αποψινό παιχνίδι.
-----------------------------------------


Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αποψινός αγώνας στο Στάδιο ΓΣΠ μεταξύ της Εθνικής μας με τη Βουλγαρία για την 5η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ' Κατηγορίας του Πρωταθλήματος των Εθνών. 

Η νίκη για την Εθνική μας χάθηκε στα τελευταία λεπτά καθώς στο 89ο λεπτό η Βουλγαρία με πέναλτι του Ντιμιτρόφ ισοφάρισε σε 1-1. 

Εκεί που ή ομάδα μας βρισκόταν πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη δυστυχώς οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και πήραν ένα σημαντικό βαθμό και μας στέρησαν τη χαρά της δεύτερης νίκης στη διοργάνωση.

Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική μας προηγήθηκε με 1-0 από γκολ του Παναγιώτης Ζαχαρίου στο 24ο λεπτό, μετά από μπαλιά του Κυριάκου. Ήταν η πρώτη συμμετοχή του Ζαχαρίου με την Εθνική Ανδρών.

Η ομάδας μας για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν απειλήθηκε και εκτός από το γκολ πλησίασε και σε άλλες περιπτώσεις την εστία του Πετκόφ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ανέβηκε η Βουλγαρία όμως σε δύο περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει ο Κωνσταντίνος Παναγή σταμάτησε τον κίνδυνο, διατηρώντας το μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι διεθνείς μας άντεξαν την πίεση και παράλληλα προσπάθησαν να δημιουργήσουν και προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ και είχαμε τις ευκαιρίες μας. Δυστυχώς στο φινάλε άλλαξαν όμως τα δεδομένα και η Βουλγαρία με πέναλτι του Ντιμιτρόφ στο 89ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1.

Κύπρος: Παναγή, Κούσουλος, Μεκρής, Λαϊφης, Μαργκάσα, Αρτυματάς, Χ. Κυριάκου, Εφραίμ (78' Παπαφώτης), Μακρής, Ζαχαρίου (67' Ρουσιάς), Αβραάμ (59' Ιωάννου).

**Τον αγώνα παρακολούθησαν 3,844 θεατές.

Νορβηγία και Βουλγαρία προηγούνται στον όμιλο με δέκα βαθμούς, η Κύπρος έχει πέντε και η Σλοβενία δύο βαθμούς. 
 
Ισόπαλος 1-1 έληξε και ο αγώνας της Σλοβενίας με τη Νορβηγία.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα διεξαχθούν οι αγώνες Κύπρος - Νορβηγία και Βουλγαρία - Σλοβενία. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent