Άθως Στυλιανού: «Στόχος η πρόκριση, παρά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ»

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
Η Εθνική μας ομάδα Futsal ολοκληρώνει το Σάββατο την προετοιμασία της και αναχωρεί την Κυριακή για το Τελ Αβίβ για τον πρώτο αγώνα με το Ισραήλ για τα προκριματικά του UEFA Futsal Euro. Ο αγώνας θα γίνει την Τρίτη Νοεμβρίου στις 20:00. 

Παρά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ αλλά και το σύντομο χρονικό διάστημα της προετοιμασίας, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Άθως Στυλιανού τονίζει πως, δεν διαφοροποιείται ο αρχικός στόχος που είναι η πρόκριση σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας μας. 

«Η Πανδημία έχει επηρεάσει και την Εθνική του Futsal. Σε σύγκριση με την ομάδα που συμμετείχε στην αποστολή που πήρε την πρόκριση στη Βοσνία, ένα ποσοστό γύρω στο 90% είναι διαφοροποιημένο. Σκοπός και στόχος παραμένει ο ίδιος, παρά το μικρό διάστημα της προετοιμασίας, εντούτοις θα δουλέψουμε πάνω στο κομμάτι της συγκέντρωσης και της πίστης όσον αφορά τον τελικό στόχο», δηλώνει ο κ. Στυλιανού, για να προσθέσει:

«Θα επιδιώξουμε σκορ πρόκρισης ή νίκη μέσα στο Ισραήλ και ανάλογα με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, θα προσπαθήσουμε στην Κύπρο να ολοκληρώσουμε τον πρωταρχικό στόχο που είναι η πρόκριση της ομάδας».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent