Μετά από σημερινή συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σας ενημερώνει ότι σε συνέχεια του Διατάγματος που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, που αφορά την απαγόρευση διεξαγωγής αγώνων στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου εκτός της Α’ Κατηγορίας και των αγώνων των Εθνικών ομάδων, αφού δεν της δίνεται άλλη δυνατότητα, αποφάσισε όπως μέχρι τις 30.11.2020 που ισχύει το παρόν διάταγμα, να ανασταλούν όλοι οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Β’ Κατηγορίας, Γ’ Κατηγορίας, Νέων, Παίδων, Πρωταθλήματα Κοριτσιών, Γυναικείο, Futsal και Grassroots.
Γίνονται προσπάθειες για να διεξάγονται προπονήσεις υπό όρους και σύμφωνα πάντα με τα πρωτοκόλλα σε όλες τις επαρχίες, ούτως ώστε μετά τις 30 Νοεμβρίου, να μπορούν να επαναρχίσουν κανονικά τα Πρωταθλήματα.
Η Ομοσπονδία θα παρακολουθεί την κατάσταση και ανάλογα θα ληφθούν αποφάσεις αναφορικά με την περίοδο μετά τις 30.11.2020.
Αναστολή όλων των διοργανώσεων ΚΟΠ μέχρι τις 30 Νοεμβρίου εκτός από το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας

Τελευταίες Ειδήσεις

Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές των αγώνων που θα γίνουν στις 3, 4 και 5 Μαΐου

Διαιτητές αγώνων Grassroots Mikel (03/05/2025)

Το πρόγραμμα των Πρωταθλημάτων Grassroots MIKEL (3/5)

Κλήση Εθνικής Παίδων Κ-16 για προπονήσεις

Διαιτητές τελικών Μικρών Κατηγοριών και Νέων Κ-19

Κύπελλο Coca-Cola: Οι διαιτητές των πρώτων ημιτελικών

Cyprus League by Stoiximan: Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της β' φάσης

Εκπροσώπηση στις διοργανώσεις της UEFA 2025-2026

Κλήση για περιφερειακές προπονήσεις Κ-15 Λεμεσού, Πάφου

Οικονομικές καταστάσεις ομάδων και Agent Fees (2024)

Στις 2 Μαϊου ο τελικός του Κυπέλλου Νέων Κ-19 Ανόρθωση-Πάφος F.C.

Ερωτήσεις - Απαντήσεις Κανονισμών Διαιτησίας
