Γ. Κούμας: «Όνειρο δεκαετιών, παίρνει σάρκα και οστά» (video)

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021
Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ μίλησε για τη σημερινη, σημαντική εξέλιξη που αφορά το Αθλητικό Κέντρο της ΚΟΠ και την προκήρυξη του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού.

Χαρακτήρισε τη δημιουργία Αθλητικού Κέντρου ως ένα όνειρο δεκαετιών και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν ή θα συμβάλουν στην υλοποίηση τους.

"Ήταν ένα όνειρο δεκαετιών που ξεκίνησε από το Μάριο Λευκαρίτη και συνεχίστηκε από τον αείμνηστο Κωστάκη Κουτσοκούμνη και είχα την τύχη εγώ και οι συνεργάτες μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, σήμερα, για πρώτη φορά , να παίρνει σάρκα και οστά το σπίτι της Ομοσπονδίας, το σπίτι της Εθνικής. Σήμερα προκηρύχθηκε ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός και πλέον, η πορεία είναι μονόδρομος", ανέφερε ο Πρόεδρο της ΚΟΠ, για να προσθέσει:

"Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το Κράτος για την παραχώρηση της γης. Σίγουρα χωρίς τη βοήθεια του Κράτους, της FIFA και της UEFA αλλά και κάποια χρήματα που θα βάλει η ΚΟΠ, δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Ξεκινάμε σήμερα με στόχο μέχρι το 2024 να ολοκληρώσουμε ένα όνειρο δεκαετιών για το ποδόσφαιρο, το σπίτι όχι μόνο των Εθνικών ομάδων αλλά όλων των ομάδων μας" .

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Προέδρου της ΚΟΠ:

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent