Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακός - ΑΕΛ στην ημιτελική φάση

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ, η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola.

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης:

Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ
Ολυμπιακός - ΑΕΛ

Οι αγώνες θα είναι διπλοί και το ημερολογιακό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών, όπως αναφέρθηκε από τον Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά λίγο πρι αρχίσει η διαδικασία της κλήρωσης.

Ευχαριστίες στη χορηγό εταιρεία
Ο εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ κ. Νίκος Νικολάου αφού συγχάρηκε αρχικά τις ομάδες που εξασφάλισαν συμμετοχή στην ημιτελική φάση, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Coca – Cola αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, αν αναλογιστούμε πως για κάποιες ομάδες που θα αγωνιστούν στα ημιτελικά, το Κύπελλο είναι η μοναδική διέξοδος για εξασφάλιση συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θέλει για μια ακόμη φορά να εκφράσει τις ευχαριστίες της στη χορηγό εταιρεία Coca – Cola, που για 60 χρόνια στηρίζει τη διοργάνωση του Κυπέλλου.

Όπως έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές και το επαναλαμβάνουμε και σήμερα, η χορηγική συνεργασία ΚΟΠ και Coca  - Cola είναι η μακροβιότερη συμφωνία στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και σίγουρα μια από τις μακροβιότερες στην Ευρώπη. Ελπίζουμε ασφαλώς να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Επίσης, με την ευκαιρία που μου δίνεται, μιας και από σήμερα μπαίνουμε σε περίοδο Εθνικών ομάδων, εύχομαι καλές επιτυχίες στις Εθνικές μας ομάδες Ανδρών και Ελπίδων που έχουν τις επόμενες μέρες επίσημες υποχρεώσεις».

Ο κ. Ανδρέας Χριστοφή, portfolio manager της Coca – Cola, συγχάρηκε με τη σειρά του τις τέσσερις ομάδες που έφτασαν στην ημιτελική φάση και εξέφρασε την άποψη ότι η διοργάνωση θα μας προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent