Σήμερα η κλήρωση της Α΄φάσης (όλες οι λεπτομέρειες)

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021
Πραγματοποιείται σήμερα στις 11:00 το πρωί η κλήρωση της Α’ φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ και Β’ Κατηγορίας. Η κλήρωση θα γίνει στις 11:00 το πρωί στο  Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Στην κλήρωση θα συμμετάσχουν οι ακόλουθες ομάδες:

Α' Κατηγορία (9 ομάδες)
: ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕΛ Λεμεσού,  ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, Απόλλων Λεμεσού, Άρης Λεμεσού,  Δόξα Κατωκοπιάς, Εθνικός Άχνας,  ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και Πάφος F.C. 

Β' Κατηγορία (11 ομάδες): Ομόνοια 29ηςΜαίου, Ακρίτας Χλώρακας, Αλκή Ορόκλινης, Αχυρώνας Λιοπετρίου, Ε.Ν Παραλιμνίου, Ερμής Αραδίππου, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιάς Λυμπιών, Ονήσιλος Σωτήρας, ΠΟ Ξυλοτύμπου

Από την Α' Κατηγορία, Ομόνοια, Ανόρθωση και Ολυμπιακός δεν συμμετέχουν στην κλήρωση. Η Ομόνοια και η Ανόρθωση γιατί προκρίθηκαν σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ο Ολυμπιακός λόγω της συμμετοχής του στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Coca - Cola. 

Από τη Β' Κατηγορία, Αγία Νάπα, Αναγέννηση Δερύνειας, ΑΣΙΛ Λύσης, Ομόνοια Αραδίππου, Οθέλλος Αθηαίνου δεν δήλωσαν συμμετοχή. 

Oι ομάδες της Α΄ Κατηγορίας θα τεθούν σε διαφορετική κληρωτίδα από τις ομάδες Β΄ Κατηγορίας. Θα κληρώνεται μια ομάδα Α΄ Κατηγορίας με μια ομάδα Β΄ Κατηγορίας. Στη συνέχεια γίνεται νέα κλήρωση μεταξύ των δύο ομάδων για την έδρα.

Από την κλήρωση, θα σχηματιστούν επτά ζευγάρια ενώ έξι ομάδες θα περάσουν ως τυχερές. 

Οι αγώνες της πρώτης φάσης θα είναι μονοί.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent