Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το σημερινό (16 Νοεμβρίου) φιλικό της Εθνικής μας με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Ιορδανίας στο Αμάν.">

Ιορδανία-Κύπρος 0-0

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010
Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το σημερινό (16 Νοεμβρίου) φιλικό της Εθνικής μας με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Ιορδανίας στο Αμάν.

Στο πρώτο μέρος οι διεθνείς μας διατήρησαν σε μεγάλο χρονικό διάστημα την εδαφική υπεροχή και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πάρουν προβάδισμα, όμως στο τελευταίο δίλεπτο οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του Γιωργαλλίδη.
 
Στο 6’ ο Γιώργος Εφραίμ από δεξιά γύρισε τη μπάλα στην περιοχή της Ιορδανίας εκεί που έτρεχε ο Δημήτρης Χριστοφή όμως τον κίνδυνο εξουδετέρωσε την τελευταία στιγμή ο Shafie.
 
Στο 34’ δυνατό μετά από μακρινό σουτ του Εφραίμ η μπάλα έφυγε μόλις πάνω από τα δοκάρια των Ιορδανών και στο 39’ απευθείας κτύπημα φάουλ του Χαραλαμπίδη έδιωξε δύσκολα ο Shafie σε κόρνερ.
 
Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 43’ όταν σε σουτ του Δημήτρη Χριστοφή απέκρουσε προσωρινά ο τερματοφύλακας της Ιορδανίας και στην επιστροφή της ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης έστειλε κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια του Shafie.
 
Στα τελευταία δύο λεπτά οι γηπεδούχοι έχασαν ισάριθμες ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα. Στο 44’ λοιπόν ο Γιωργαλλίδης εξουδετέρωσε τον κίνδυνο σε σουτ του Αλσαίφι και στο 45’ μετά από ωραίες ενέργειες ο Amer Theed βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Εθνικής όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και απείλησαν με μακρινά σουτ την εστία της Εθνικής μας, που μπήκε με μια αλλαγή στη σύνθεση της. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μερκής αντικατέστησε τον Παρασκευά Χρίστου.

Η μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική μας στο β' μέρος χάθηκε στο 58' όταν σε γύρισμα του Δημήτρη Χριστοφή ο Εφραίμ από εξαιρετική θέση σούταρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια της Ιορδανίας.
  
ΚΥΠΡΟΣ: Γιωργαλλίδης (54' Κίσσας), Πουρσαϊτίδης, Μ. Ηλία (73' Αλωνεύτης), Χρίστου (46' Μερκής), Σολωμού (54' Ντομπρασίνοβιτς), Χρ. Μιχαήλ, Σατσιάς (64' Μυτίδης), Χαραλαμπίδης, Παναγή, Χριστοφή (58' Κωνσταντίνου), Εφραίμ

Στα αξιοσημείωτα του σημερινού φιλικού η πρώτη παρουσία του Νέστωρ Μυτίδη που χρησιμοποιήθηκε αλλαγή, η συμμετοχή του Σολωμού στην ενδεκάδα, η χρησιμοποίηση του Γιώργου Παναγή στο κέντρο της άμυνας αλλά και η παρουσία του Τάσου Κίσσα κάτω από τα δοκάρια για μεγάλο χρονικό διάστημα στο β’ μέρος και με θετικές επεμβάσεις.
 
Η Ιορδανία άρχισε το σημερινό παιχνίδι με τους Shafie, Agel, Yaseem, Fatni, Bana Abel, Alishagram, Hattem, Amer Theed, Abdoulah Theed, Alsaifi, Salman

ΣΤΑΔΙΟ: «KING ABDULLAH INTERNATIONAL STADIUM»,
Διαιτητής: Zakaria Daoud (Μπαχρέιν)
Βοηθοί διαιτητές:
Mohd Adel - Arafat Thaher.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η Εθνική μας όπως παρατάχθηκε στο σημερινό φιλικό (0-0) με αντίπαλο την Ιορδανία στο Αμάν.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent