«Πάσα στη Ζωή» με μαθητές Ειδικών Σχολείων και εκπροσώπους της UEFA

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023
Εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος «Πάσα στη Ζωή» καθώς και του «Grassroots Disability Football Programme» διοργάνωσαν το πρωί της Πέμπτης η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών  και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στο πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» στη Λευκωσία.

Μαθητές από το Ειδικό Σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας, το Ειδικό Σχολείο Απόστολος Βαρνάβας, το Ίδρυμα Άγιος Λάζαρος, το Ιδιωτικό Σχολείο New Hope, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Τοξότης, το Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας, τη Γ’ Τεχνική Σχολή Λευκωσίας, την Ιδιωτική Σχολή Πασκάλ Λευκωσίας και από το Κέντρο Ημέρας Ηλιακτίδα συμμετείχαν σε αγώνες ποδοσφαίρου απολαμβάνοντας ένα όμορφο πρωινό, γεμάτο χαμόγελα.

Η εκδήλωση έγινε στην παρουσία αξιωματούχων της UEFA οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για παρακολούθηση και αξιολόγηση των διοργανώσεων Grassroots της ΚΟΠ.

Πρόκειται για τους Less Howie και Stuart Grieve οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη διοργάνωση η οποία τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι χορηγοί των διοργανώσεων Grassroots της ΚΟΠ, η Mikel Coffee Company και η «Χαραλαμπίδης Κρίστης» είχαν έντονη παρουσία στον χώρο της εκδήλωσης, κάνοντας ακόμα πιο όμορφο το πρωινό των μαθητών και των συνοδών / καθηγητών τους.

Το πρόγραμμα «Πάσα Στη Ζωή» υλοποιείται από την ΚΟΠ σε συνεργασία με την UEFA και την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου και στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για την αξία της υγιεινής διατροφής αλλά και στην ευαισθητοποίηση για τις συνέπειες του καπνίσματος και άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σε δήλωση του για τη σημερινή εκδήλωση, ο Brand Manager της «Χαραλαμπίδης Κρίστης» Κωνσταντίνος Διάκου ανέφερε τα ακόλουθα:

«Η Χαραλαμπίδης Κρίστης ως στρατηγικός συνεργάτης των παιδικών πρωταθλημάτων Grassroots αλλά και διαχρονικός συνεργάτης της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη σημερινή σημαντική εκδήλωση της Ομοσπονδίας, GRASSROOTS DISABILITY FOOTBALL PROGRAM & ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. Η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι μια κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία αφού μέσα από το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής αλληλεγγύης Συμμετοχή, προσφέρουμε διαχρονικά στην κοινωνία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, ενώ εχουμε στον πυρήνα μας ως προτεραιότητα τα παιδιά και την βελτίωση των συνθηκών, υγιεινής, διατροφής, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας τους. Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και ειδικά όλες τις διοργανώσεις που έχουν να κάνουν με τα παιδιά μας».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent