Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023
Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες. Το κείμενο ανανεώνεται

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝ Παραλιμνίου Αντώνης Κατσιάρης θα εκτίσει την ποινή του στην 6η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Ξυλοτύμπου Sergio Filipe Ramos Da Sivla θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος Ανδρέας Χρίστου θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας Αραδίππου Λευτέρης Αλαμπρίτης και Ανδρέας Σιήκκης θα εκτίσουν την ποινή τους στην 14η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Άχνας Μάριος Περατικός και Igor khudobyak θα εκτίσουν την ποινή τους στην 14η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΘΟΪ Λακατάμιας Γιώργος Μιχαήλ Κουλάλης Πέτσας θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου Κωνσταντίνος Ανθίμου θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Κωνσταντίνος Κορομίας θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC Diogo Rovaris Dall' Igna θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet.

*Οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας Αντώνης Ιερωνυμίδης και Edson Martinho Da Silva θα εκτίσουν την ποινή τους στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΜΕΑΠ Martin Trifonov θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας Αραδίππου Σπύρος Ανδρέου και Radu Godovanciuc θα εκτίσουν την ποινή τους στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Β' Κατηγορίας.
 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent