Φιέστα Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots Mikel

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023
Εκατοντάδες παιδιά από όλες τις Ακαδημίες που συμμετείχαν στα φετινά Πρωταθλήματα Grassroots Mikel που διοργάνωσε η ΚΟΠ,  έλαβαν μέρος στο φινάλε της χρονιάς στις επαρχιακές εκδηλώσεις ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η αυλαία των Παιδικών Πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ΚΟΠ έπεσε με τη φιέστα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Central Park Arena στη Λευκωσία.

Για να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά από όλες τις Ακαδημίες να λάβουν μέρος, η Ομοσπονδία φέτος προχώρησε στη διοργάνωση τριών εκδηλώσεων. Η αυλαία άνοιξε την Παρασκευή στη Λεμεσό, το Σάββατο μεταφέρθηκε στη Λάρνακα και φινάλε την Κυριακή στη Λευκωσία.

Όλα τα έξοδα για τη διοργάνωση των Παγκύπριων Πρωταθλημάτων Grassroots ΚΟΠ Mikel που αφορούσαν διαιτησία, μίσθωση γηπέδων, ιατρικά έξοδα, υπηρεσίες Επαρχιακών Υπευθύνων και άλλα λειτουργικά έξοδα, τα επωμίστηκε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Η Mikel Coffee Company είναι η Υπερήφανος Χορηγός των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots και Στρατηγικός Συνεργάτης Πρωταθλημάτων Grassroots η εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent