Φιλική ήττα στην Τυφλίδα από τη Γεωργία

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023
Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε απόψε η Εθνική μας ομάδας των Ελπίδων από την αντίστοιχη της Γεωργίας στην Τυφλίδα.

Ο φιλικός αγώνας έγινε στο Saguramo Training Center με τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή Κωνσταντίνο Μακρίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε 20 συνολικά ποδοσφαιριστές.

Η Γεωργία που προετοιμάζεται ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21, άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό και στο 50ο λεπτό πέτυχε το 2-0.

Ήταν ένα χρήσιμο φιλικό και απέναντι στην πανέτοιμη Γεωργία (21 Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα με Πορτογαλία), η τεχνική μας ηγεσία έβγαλε αρκετά συμπεράσματα που θα βοηθήσουν στη συνέχεια και ενόψει της συμμετοχής μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι δόθηκε χρόνος συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν τη θητεία τους στην Εθνική Νέων και πήραν για πρώτη φορά κλήση στην Εθνική Ελπίδων.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι Σταύρος Γεωργίου, Παντελής Γαβριήλ, Τζιαμά και Βενιζέλου για πρώτη φορά συμμετείχαν σε αγώνα της ομάδας μας.

Κύπρος: Κίττος, Κοτσώνης (70' Α. Ευαγγέλου), Βενιζέλου (78' Τζιαμά), Κέρκεζ (59' Αντωνίου), Κουμπαρή (59' Κ. Χρίστου), Βρόντης (60' Μαυρουδής), Ε. Ανδρέου (70' Π. Γαβριήλ)), Κωστή (78' Χριστοδούλου), Στ. Γαβριήλ, Ποντικού (46' Παυλίδης), Κούτσακος (46' Στ. Γεωργίου).

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής μετά τον αγώνα ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ήταν σίγουρα ένα ιδιαίτερα χρήσιμο παιχνίδι όπου είχαμε την ευκαιρία να βγάλουμε πολύτιμα συμπεράσματα απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάστηκε πανέτοιμη ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της. Όπως και στο προηγούμενο μας φιλικό με την Ουγγαρία στην Κύπρο, χρησιμοποιήσαμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές και σίγουρα γνωρίζουμε καλύτερα πως προχωρούμε για τις επίσημες μας υποχρεώσεις.

Μας περιμένει αρκετή δουλειά, τα φιλικά θα βοηθήσουν και μέχρι τις υποχρεώσεις Σεπτεμβρίου με πρώτο αντίπαλο την Αυστρία στην Κύπρο, θα παρουσιαστούμε σίγουρα πιο έτοιμοι».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent