Παρουσίαση του οργανωτικού πλάνου των Μικρών Εθνικών Ομάδων στους προπονητές του Grammar School Λευκωσίας

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023
Η σωστή εκπαίδευση και ανάπτυξη των νεαρών μας ποδοσφαιριστών αποτελεί προτεραιότητα του πλάνου και η συνεργασία με τους αρμόδιους προπονητές και τους υπεύθυνους των ακαδημιών ενισχύει αυτή την προσπάθεια, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του οργανωτικού πλάνου των Εθνικών μας ομάδων.

Η παρουσίαση έγινε στις εγκαταστάσεις του Grammar School Λευκωσίας και ο Τεχνικός Διευθυντής των Μικρών Εθνικών μας ομάδων, της Εθνικής Γυναικών και Εθνικής Futsal Δημήτρης Παπαδόπουλος, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει χρήσιμες απόψεις με τους προπονητές ποδοσφαίρου του Αθλητικού Σχολείου The Grammar School.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του πλάνου, δόθηκε η ευκαιρία για επεξήγηση του τρόπου δουλειάς στις μικρές ηλικιακά Εθνικές μας ομάδες στους προπονητές και από τις τοποθετήσεις τους, καταγράφηκαν σημαντικά συμπεράσματα για περαιτέρω συνεργασία.

Μετά το Pascal English School Λάρνακας και το Grammar School Λευκωσίας, παρόμοιες παρουσιάσεις έχουν προγραμματιστεί το επόμενο διάστημα και σε άλλα ιδιωτικά σχολεία. 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent