Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024
Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες. Το κείμενο ανανεώνεται

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας Μάριος Περατικός θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Ravy Dieuleriche Pascal Tsouka Dozi θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας Louis Miguel Teixeira Ribeiro θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Radosav Petrovic θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης Thioune Ousseynou, Sergio Castel και Moussa Wague θα εκτίσουν την ποινή τους στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Pedro David Rosendo Marques και Angelo Nicolas Sagal Tapia θα εκτίσουν την ποινή τους στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Οι ποδοσφαιριστές του Άρη Steeve Farid Yago και Karl Leo Bengtsson θα εκτίσουν την ποινή τους στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς Bryan Alceus θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC Muamer Tankovic θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Οθέλλου Αθηαίνου Γιώργος Χριστοδούλου θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕΕΚ Βασίλειος Μπαξεβάνος θα εκτίσει την ποινή του στην 6η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Camilo Jose Triana Fragozo θα εκτίσει την ποινή του στην 6η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος Γιώργος Κουσιάππα θα εκτίσει την ποινή του στην 6η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Μόρφου Costin Petru θα εκτίσει την ποινή του στην 6η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝ Παραλιμνίου Ανδρέας Χριστοφή θα εκτίσει την ποινή του στην 6η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κουλουμπρής και Χρυσόστομος Παπασπύρου θα εκτίσουν την ποινή τους στην 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Futsal.

*Η ποδοσφαιρίστρια της Λευκοθέας Λατσιών Ελένη Παπαπαύλου θα εκτίσει την ποινή της στην 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γυναικών.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent