Ήττα στο Ηράκλειο με 2-1

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024

Στις 19 Αυγούστου 1997 η Κύπρος αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα στην Κρήτη την Ελλάδα.

Ο αγώνας έγινε στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στο Ηράκλειο και η Ελλάδα επικράτησε με 2-1 από τέρματα που πέτυχαν οι Νίκος Μαχλάς (22’) και Τάκης Γκωνιάς (73’ πέναλτι). Το τέρμα της Εθνικής μας πέτυχε στο 10ο λεπτό ο Κώστας Μαλέκκος.

Το παιχνίδι αποτέλεσε πρόβα για τον επίσημο αγώνας μας με το Λουξεμβούργο που έγινε στις 7 Σεπτεμβρίου 1997.

Ο προπονητής της Εθνικής μας Πανίκος Γεωργίου χρησιμοποίησε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Άντρος Πετρίδης (ΑΠΟΕΛ), Κώστας Κώστα (ΑΠΟΕΛ), Πάμπος Πίττας (Απόλλων), Γιώργος Χριστοδούλου (ΑΠΟΕΛ), Μάριος Χαραλάμπους (Απόλλων), Νίκος Τιμοθέου (ΑΠΟΕΛ), Άριστος Αριστοκλέους (ΑΠΟΕΛ), Γιάννος Ιωάννου (ΑΠΟΕΛ), Σίνισα Γκόγκιτς (Ολυμπιακός Πειραιώς), Νικόδημος Παπαβασιλείου (Απόλλων), Κώστας Μαλέκκος (Ομόνοια).

Αλλαγές: Στο 42ο λεπτό ο Κώστας Καϊάφας (Ομόνοια) αντικατέστησε τον Αριστοκλέους, στο 44ο λεπτό ο Λούκας Χατζηλούκας (ΑΠΟΕΛ) τον Ιωάννου, στο 63ο λεπτό ο Άγγελος Τσολάκης (Απόλλων) τον Μαλέκκο, στο 65ο λεπτό ο Κώστας Κωνσταντίνου (ΑΠΟΕΛ) τον Χριστοδούλου, στο 67ο λεπτό ο Κώστας Φασουλιώτης (ΑΠΟΕΛ) τον Παπαβασιλείου και ο Λάμπρος Λάμπρου (Εθνικός ‘Αχνας) τον Πίττα.

Στην αποστολή ήταν και οι Μιχάλης Χριστοφή (ΑΕΛ) και Αλέξης Αλεξάνδρου (ΑΠΟΕΛ).

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent