Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024
Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες. Το κείμενο ανανεώνεται.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ανδρέας Φραγκέσκου θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πέγειας Γεώργιος Βάσου θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Μόρφου Μάρκος Στυλιανίδης θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της ΜΕΑΠ Αλέξανδρος Καϊάφας και Maxwell Ankomah θα εκτίσουν την ποινή τους στην 9η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άσσιας Πάρης Μαυροφτής θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική της β' φ'ασης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ψευδά Παναγιώτης Παναγιώτου θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική της β' φ'ασης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Σπάρτακου Κιτίου Χαράλαμπος Βουτσκίδη θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική της β' φ'ασης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ολυμπιάς Λυμπιών Μιχάλης Πλάτωνος θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική της β' φ'ασης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Δερύνειας Χρύσανθος Μάτζαλος θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική της β' φ'ασης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Γεροσκήπου FC Αχιλλέας Μιχαήλ θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική της β' φ'ασης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Βασίλης Ευθυμίου θα εκτίσει την ποινή του στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αγίας Νάπας Ανδρέας Χρίστου θα εκτίσει την ποινή του στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet.

*Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Γεράσιμος Μελάς θα εκτίσει την ποινή του στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet.

*Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας Κωνσταντίνος Πίνε θα εκτίσει την ποινή του στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ  Άννινος Χαραλάμπους θα εκτίσει την ποινή του στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Μόρφου Ανδρέας Μελαϊσης θα εκτίσει την ποινή του στην 5η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΙΛ Λύσης Άγγελος Οικονόμου θα εκτίσει την ποινή του στην 6η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ' Κατηγορίας.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent