Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024
Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες. Το κείμενο ανανεώνεται

*Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕΕΚ Θαλής Παπακυριακού θα εκτίσει την ποινή του στην 10η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος Γιώργος Θωμά θα εκτίσει την ποινή του στην 10η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο προπονητής του Χαλκάνορα Αγαθοκλής Καμένος θα εκτίσει την ποινή του στην 10η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Γεροσκήπου FC Ανδρέας Πατσαλίδης θα εκτίσει την ποινή του στην 10η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ψευδά Χαράλαμπος Δημητρίου θα εκτίσει την ποινή του στην 10η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Λατσιών Στέλιος Μηνά θα εκτίσει την ποινή του στην 10η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Χαλκάνορα Ανδρέας Γιαλλούρης, Μάριος Καζακαίος και Ly Adama Ousmane θα εκτίσουν την ποινή τους στη 10η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών Ανδρέας Βιολάρης θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝ Παραλιμνίου Στυλιανός Γεωργίου θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Ονούφριος Θεοδώρου θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet.

*Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Georgi Georgiev Vasilev θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Σωκράτους θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet.

*Ο ποδοσφαιριστής του Κούρη Ερήμης Νικόλας Γεωργίου θα εκτίσει την ποινή του στην 6η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ερμή Αραδίππου Δημήτρης Γεωργίου θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου Βασίλης Βιολάρης θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Β' Κατηγορίας.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent